in

Sedmični horoskop: Vaga na prekretnici života, Lav u haosu 

Za period od 24. do 30. 8. 2020.  

 Ovan 

  

Od vas se trenutno zahtjeva taktičnost i diplomatski pristup svim problemima, specijalno na poslu. Prolazite kroz izuzetno težak period i svako ubrzanje donosi novi nalet frustracije. Rješenje je u usporavanju i taktičnijem pristupu, makar se radilo o sitnicama. Ljubavni odnosi su na prekretnici i od vas će se zahtjevati konačni prekid sa prošlošću koja guši planove. Slobodni mogu očekivati povratak bivših partnera u ljubavni život. 

  

Bik 

  

Naredna sedmica donosi neke probleme sa najbližim okruženjem, specijalno braćom i sestrama. Prelazite u malo bolji period što se tiče posvećenosti poslu i radu, a što se tiče prihoda i tu će se situacija promijeniti. Ljubavni odnosi su na pragu pomalo nestabilnog perioda tokom kog će se očekivati od Bikova da pokažu čvrstinu i stav u vezi sa svojim najintimnijim potrebama. 

  

Blizanci 

  

Skloni ste sitničarenju i prigovaranju što može da izazove dosta neprijatnih situacija. Na poslu ćete morati duplo da vodite računa o detaljima jer ćete biti skloni previdima i zaboravnosti. Emotivni odnosi će biti promjenljivi. Ići ćete od prevelike ljubavi do negativnih zaključaka, a sve jer analizirate sopstvene poteze. Slobodni će biti skloni prolaznim flertovima koji neće biti dovoljni da zadovolje trenutne potrebe za bliskošću. Finansijska situacija će ostati nepromenjena. 

  

Rak 

  

Pojačana komunikacija i kraća putovanja obilježiti će ovu sedmicu. Rakovi trenutno imaju ogromnu potrebu da se kreću i postignu ono što nisu do sada. Javlja se potreba za regulisanjem svih poslovnih dogovora, pa će na tom polju biti i iščekivanja i nervoze. Zauzeti Rakovi ovih dana postavljaju uslove i pravila iako negde duboko u sebi znaju da nikada na silu ništa nisu uspjeli. Slobodne očekuje borba sa očekivanjima, jer simpatija ne igra po “pravilima”. 

  

Lav 

  

Lavovi ove sedmice moraju da definišu sve svoje obaveze i da naprave malo bolji plan organizacije. Prihodi su sada minimalni, a potrošnja blago povećana, pa pripazite jer i tu morate da napravite neki red. Na poslu su još uvijek prisutni problemi koji se tiču rokova i ograničenja, što sprječava Lavove da pokažu i kreativnu stranu. Ljubavni odnosi su stigli do tačke usijanja, a neki dodatni neočekivani obrti mogu doneti netrepeljivost među partnerima. Slobodne očekuju neki neobični kontakti i poznanstva putem prijatelja. 

  

Djevica 

  

Ove sedmice će vam dosta toga ići od ruke, specijalno ako se bavite kreativnim poslom. Poslovni saradnici neće baš tačno znati šta žele, dok će istovremeno insistirati na tačnosti. Ljubavni odnosi će biti ispunjeni nekom vrste magije, pa ćete sa partnerom ponovo proživljavati neku novu vrstu zaljubljenosti. Slobodne očekuju simpatije koje će biti više sklone neobaveznim odnosima nego nečem ozbiljnijem. 

  

Vaga 

  

Vage su na prekretnici života. Naredni period donosi neke bitne odluke koje neće moći da mijenjaju u budućnosti. Pažljiv pristup i detaljno analiziranje svakog poteza sada je preporučljiv za sve pripadnike ovog znaka. Emotivni život prolazi kroz nekoliko faza, a najbitnija je ona koja će preispitati zrelost i jačinu samog odnosa. Slobodne Vage će konačno saznati šta je to što im je potrebno da bile sretne i ispunjene. 

  

Škorpija 

  

Mnogi pripadnici ovog znaka sada žele na silu da dobiju sve što su planirali i dugo željeli. Naravno, ništa neće ići po planu i zbog toga će biti potrebno prilagođavanje i korekcija, specijalno ponašanja. Ljubavni odnosi su natjerali Škorpije da se okrenu svojoj nježnijoj strani, pa će biti izvjesne suze i prolazna melanholija koja će biti na neki način lekovita. Slobodni su sloni maštanju, ali ne i fizičkom povezivanju sa drugom stranom, što može izazvati neke nedoumice i pogrešna tumačenja. 

  

Stijrelac 

  

Definitivno i konačno shvatate da vaš ego, a ni volja  neće biti dovoljni kako biste postigli maksimalno na radnom mjestu. Znanje nije dovoljno i traži se od vas da pokažete i neke druge vještine. Finansijska situacija nije baš najsjajnija, ali ćete svakako uspjeti da se “pokrpite”.  Emotivni odnosi će više ličiti na poslovne, dok će vaše nezadovoljstvo tom situacijom biti jasno vidljivo. Nije vrijeme za konačne odluke, a ako ste slobodni ne zalazite u pogrešno dvorište. 

  

Jarac 

  

Kardinalni znakovi ovog mjeseca proživljavaju veoma bitne životne trenutke, međutim Jarčevima je data prilika da konačno prelome i priznaju sebi da su oni ti koji u potpunosti kontrolišu sve. Svaku blokadu ili nemogućnost nećete moći riješiti iz prvog puta, a vrijeme koje date sebi da razmislite i budete praktični će se isplatiti. Potrebno je ostaviti po strani sve iracionalne strahove. Ljubavni odnosi su ili u velikom usponu, uz nekoliko prepreka, ili su u silaznoj putanji. Koji god rezultat bude bio odnosiće se i na budućnost i značajnoj mjeri. 

  

Vodolija 

  

Vodolije se pripremaju da možda prvi put u životu postave jasna pravila, ne samo na poslu već i na ostalim poljima života. Poslovna saradnja može biti prožeta nekim jakim impulsivnim momentima, koji će na neki način zaustavljati realizaciju. Pokušajte da se klonite bilo koje vrste sukoba. Ljubavni život je na vrhuncu, partner je pomalo sebičan, ali ipak prisutan. Obostrane egoistične potrebe stvaraju jaz. Slobodne Vodolije žele da slome volju simpatije i navedu ih na svoju, pomalo, nesigurnu teritoriju. Troškovi i dalje rastu, ali bez obzira na to, priliv je konstantan. 

  

Ribe 

  

PROČITAJTE  S njima nikad nije dosadno u krevetu: Ovo su najperverzniji horoskopski znakovi

Pripadnici posljednjeg znaka Zodijaka će ove sedmice imati priliku da preuzmu konačnu kontrolu nad poslom i sopstvenim postupcima. Smanjen nivo samopouzdanja može natjerati sve Ribe da se ponašaju pomalo impulsivno, jer nemogućnosti izazivaju i očajničke poteze. Partnerski odnosi su relativno stabilniji, ali se provlače sitna prebacivanja i kritike, koje mogu biti iritantnije nego prije. Razmislite šta je to što vam najviše smeta u ljubavnim odnosima i to eliminišite iz sopstvenog ponašanja. Pripazite na novac i lične dokumente. 

Autor: Z. K.

Švicarski psiholog: Zdravim načinom života su opsjednuti mentalno nezdravi ljudi! 

Emotivni oproštaj od mladića koji je stradao dan pred 18. rođendan: Trebao si da gasiš svjećice i sanjaš snove…