in

Seksi Ksenija iz grupe “Hurricane” otkrila koliko momaka je imala do sada: Čak je i Amidžić ZANIJEMIO

S obzirom da sve tri članice važe za poželjne djevojke, Ognjen je za Kseniju, Ivanu i Sanju imao malo intimnija ptianja

Ksenija Knežević (24) članica popularne grupe “Hurricane” i kćerka muzičara Nenada Kneževića Kneza, iznenadila je mnoge nakon što je otkrila jedan detalj iz ljubavnog života, gostujući sinoć u emisiji “Amidži šou”.

S obzirom da sve tri članice važe za poželjne djevojke, Ognjen je za Kseniju, Ivanu i Sanju imao malo intimnija ptianja.

– Da li ti je bivši ikada posle nekog raskida poslao: “Da l’ si ikada mene voljela kao tebe ja, da l’ si ikada…?” – upitao je Ognjen Kseniju, citirajući dobro poznatu pjesmu njenog oca Kneza.

Ksenija je bez ustručavanja dala odgovor na ovo pitanje, a ono što je odgovorila iznenadilo je mnoge.

– Ja nikad nisam raskinula ni sa kim! (smijeh) Nema bivšeg, ima tog jednog i to je to – otkrila je ona i iznenadila sve.

Lijepa Ksenija je zatim otkrila da mnogi pratioci na Instagramu pokušavaju da je muvaju uz stihove dobro poznate pjesme njenog oca Kneza, “Da l’ si ikada mene voljela?”, no ona se ne obazire na to jer je sretna u zagrljaju svog dečka.

Mnogi muškarci nisu ostali imuni na Ksenijinu pojavu i ljepotu, a ono što je sigurno makar sudeći po fotografijama jeste to da je Ksenija svoju ljepotu naslijedila od majke Nine.

Autor: Krtice.net

Make up umjetnice imaju novi izazov u šminkanju i zaista izgleda GENIJALNO

Prevarila muža i htjela priznati mami. Međutim, pogriješila je broj…