in

Šemsa Suljaković doživjela infarkt, pa otvorila dušu i otkrila šta se desilo

Pjevačica Šemsa Suljaković tokom 2008. godine doživjela je infakrt dok je bila u Australiji, a ona se sada prisjetila tih detalja

Pjevačica Šemsa Suljaković tokom 2008. godine doživjela je infakrt dok je bila u Australiji, a ona se sada prisjetila tih detalja.

“To je posljedica bolnih i neželjenih trenutaka. Infarkt sam dobila u Australiji. Dalekoj, predalekoj od moje porodice. Bog dragi je dao da se tu slučajno zadesio najbolji kardiolog klinike. Snimio je cijeli zahvat premoštavanja sa stentom i dao mi snimak na CD-u, da imam. Priuštili su mi apartman s prekrasnim pogledom, puštali na razglas moje pjesme, govoreći da je u njihovoj klinici operisana bh. muzička zvijezda. Eto, samo dragi Bog može sve to tako posložiti” kazala je Šemsa, a onda se osvrnula na novi pravac u muzičkoj sceni.

“Sve se poremetilo, pa i ovaj posao. Kome pjevati? Sada su se uvjerili i muzičari i pjevači kako ništa brže ne može da propadne kao uspjeh. Ne kažem da sam i ja svu svoju dobit ulagala pametno, ali sam sebe obezbijedila i mogu da uživam. Šta očekuje mlađa generacija? Ima ih kao žutih mrava. Kome svi oni da pjevaju?” iskreno je zaključila pjevačica.

Autor: Krtica.net

NECA IZ SREĆNIH LJUDI DANAS IMA 33 GODINE Bavi se potpuno drugim poslom, a nikada ne biste pogodili kako izgleda

Znate šta se desi sa organizmom kada prestanete jesti crveno meso?