in

Senad Bašić progovorio o zdravlju Mustafe Nadarevića i povlačenju iz LZN

Glumac Senad Bašić poznat kao Faruk Fazlinović iz serije “Lud, zbunjen, normalan” progovorio je o zdravstvenom stanju Mustafe Nadarevića, a i zašto se povukao iz javnosti.

Naime, Mustafa se u 77. godini života bori s karcinomom pluća te je početkom maja završio u bolnici zbog komplikacija, a Senad je otkrio da se čuje s kolegom. “Mustafa je dobro, bolje mu je, on će to predeverati i nastavit će raditi”, kazao je glumac.

Bašić je napustio seriju “Lud, zbunjen, normalan” i radi kao profesor na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, a povukao se iz javnosti i posvetio brizi za bolesnog oca. “Ja sam, zapravo, u Hrasnici, gdje mi živi otac. On ima leukemiju, a ima 86 godina, pa sam s njim. Petnaestak dana je bio u bolnici, ispumpali su mu vodu. Posvetio sam se njemu, što kažu doktori može u sekundi tamo-vamo. Tu sam s njim”, rekao je glumac.

Usto, Senad vodi online pripreme za prijemni na Akademiji u Sarajevu, a kaže kako se prijavilo dosta ljudi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Autor: D. K.

Lavovima i Vodolijama smiješi se dobra zarada, Rakovima i Ribama zli jezici stvorit će nevolje

Dvije mačke srele su se u prodavnici i započele razgovor: Video je presmiješan