in

Šetač pasa Lady Gage progovorio o ranjavanju i nakon svega poslao poruku pjevačici

Ryan Fischer, šetač pasa Lady Gage, oglasio se na Instagramu iz bolnice gdje se oporavlja nakon ranjavanja

-Prije četiri dana, dok je auto odlazio i krv je tekla iz moje prostrjelne rane, anđeo je došetao i legao pored mene. Umirio je moje panične vriskove dok sam ga gledao, iako sam shvatao da je krv u kojoj ležim moja – napisao je Ryan u objavi pored fotografije na kojoj leži u bolničkom krevetu. -Zagrlio sam Asiju najbolje što sam mogao, zahvalio joj za sve nevjerojatne avanture koje smo prošli, ispričao se što joj nisam uspio obraniti braću i tada zaključio da ću ih još ipak pokušati spasiti… i sebe – dodao je Ryan govoreći o trećem psu Lady Gage, Asiji, koju je uspio obraniti od otmičara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valley of the Dogs (@valleyofthedogs)

 

Zahvalio je i svima koji brinu o njemu tokom oporavka, bolničarima koji su prvi došli na mjesto ranjavanja, porodici i Lady Gagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valley of the Dogs (@valleyofthedogs)

-Tvoje bebe su vraćene i porodica je čitava… Uspjeli smo! Pokazala si ogromnu podršku mojoj porodici i meni tokom cijele ove krize. Volim te i hvala ti – napisao je Ryan Gagi, koja je trenutno u Rimu zbog snimanja filma.

 

Podsjetimo, prošle sedmice dvojica počinitelja oteli su Lady Gagina dva francuska buldoga, Kojija i Gustava, te pritom s četiri hica ranili njihova šetača Ryana. Lady Gaga je ponudila pola miliona dolara onome ko joj vrati pse, a psi su par dana kasnije pronađeni.

 

(index)

PROČITAJTE  Nepoznati počinitelji usmrtili šetača pasa Lady Gage i oteli njezina dva ljubimca

Autor: Z. K.

Dnevni horoskop za 2. mart: Rakove proždire ljubomora, vage se upuštaju u romansu sa kolegom

Zašto hrana u avionu ima drugačiji okus od one koju jedemo na zemlji