in

Severina objavila fotku na Instagramu. Jedan detalj zaprepastio fanove

Severina je na Instagramu objavila fotografiju sa sinom Aleksandrom koja je nastala 2017. godine u Splitu

Severina je na Instagramu objavila fotografiju sa sinom Aleksandrom koja je nastala 2017. godine u Splitu.

“Jugo… decembar 2017.”, napisala je kratko Severina uz fotografiju na kojoj sinu popravlja kaputić. Na fotografiji Severina nosi čizme s potpisom modne kuće Balenciaga koje koštaju oko 12.000 kuna (oko 2000 eura).

“Koliko slatkoće na jednoj fotografiji”, “Ljubav najjača, najiskrenija, neraskidiva”, pisali su raznježeni pratitelji pjevačice.

S njima je u tom periodu u Splitu bio i Igor Kojić što otkrivaju Severinine fotografije iz tog razdoblja. Posljednjih dana srpski mediji pišu o navodnoj svađi Severine i porodice Kojić pa je mnogo pozornosti izazvala Igorova jučerašnja reakcija na njenu objavu na Instagramu.

Inače, Severina se sa sinom susrela početkom maja nakon više od mjesec dana razdvojenosti.

 

View this post on Instagram

 

Jugo… prosinac 2017. #tb #split #hometown #jugo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Podsjećamo, Severina je u Beogradu boravila u karanteni mjesec dana s porodicom svog supruga, a tokom tog razdoblja Aleksandar je bio u samoizolaciji s ocem Milanom Popovićem. Prema pisanju nekih medija, za to vrijeme uspjela je sina vidjeti samo na 15 minuta, a prvi put su nakon sedam godina Uskrs proveli odvojeni.

 

View this post on Instagram

 

You Are the Sunshine of My Life ☀️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

“Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj mjeri pripada polovicu uskršnjih blagdana, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, podragala po kosi, osjetila i usnula pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom”, ispričala je u svojim emisijama uživo na SeVeTeVeu.

PROČITAJTE  GODINAMA NE PRIČAJU ZATO ŠTO SE UDALA ZA SRBINA! Evo kako izgleda Severinina starija sestra koja je se odrekla!

Nakon što je Milan otputovao s Aleksandrom iz Beograda u Zagreb, Severina je napravila isto. U Zagrebu je zatim dvije sedmice provela u samoizolaciji, a tako je proslavila i rođendan.

Autor: M. D.

Hrvatska: Posle mjesec dana saznao da mu je tetka živa, umjesto nje sahranili drugu ženu

VLADA DONIJELA ODLUKU Šta je neophodno srpskim, a šta stranim državljanima za ulazak u Srbiju