in

Severina objavom na Instagramu šokirala fanove. Ovo joj baš nije trebalo

Severina je na svom Instagram profilu podijelila fotku na kojoj sjedi na krevetu u bijeloj košulji, raspuštene kose i s upečatljivim naušnicama

Severina je na svom Instagram profilu podijelila fotku na kojoj sjedi na krevetu u bijeloj košulji, raspuštene kose i s upečatljivim naušnicama.

Žene ne žele čuti ono što ti misliš. Žene žele čuti ono što one misle… samo dubljim glasom, napisala je Severina i ispod citata potpisala Billa Cosbyja.

Nisam imala pojma, ako je to istina onda ovaj citat ne pripada njemu. Vjerojatno ga je negdje čuo pa prisvojio, odgovorila je pjevačica, no ubrzo je ova prepiska uklonjena.

Kao i citat. Umjesto njega, napisala je drugi.

Sanjari osjete zoru prije ostalih, napisala je.

Glumca poznatog po seriji The Cosby Show za seksualno zlostavljanje optužilo je preko 60 žena koje je drogirao, a potom silovao. Cosby je prvo negirao tvrdnje, a poslije je priznao kako je često djevojkama davao određene opijate kako bi se opustile prije seksa.

2018. godine proglašen je krivim za sve tri tačke optužnice, odnosno da je drogirao i silovao trenericu košarke na Univerzitetu Temple Andreu Constand. Zbog toga je dobio tri do 10 godina kazne u državnom zatvoru u Pennsylvaniji.

Autor: Krtice.net

Nova, nepoznata bolest povezana sa koronavirusom otkrivena kod djece: Ljekari kažu da su ovo simptomi na koje morate da obratite pažnju

Tri savjeta za gubitak do pet kilograma u tri sedmice