in

Severina privedena u policijsku stanicu, te dva sata zadržana na ispitivanju. Razlog je sraman

Gotovo dva sata provela je u petak Severina Kojić u VII. policijskoj stanici Trešnjevka na ispitivanju

Gotovo dva sata provela je u petak Severina Kojić u VII. policijskoj stanici Trešnjevka na ispitivanju zbog prijave dirketorice OŠ “Matija Gubec” Ljiljane Klinger da joj je prijetila 10. marta ove godine. Iz stanice je izašla oko 12.30 sati.

– Postupak je tajan, potpisali smo izjavu o tajnosti i ne mogu vam ništa više reći – rekao je advokat Matić, a isto nam je ponovila i Severina Kojić, koja je bila prilično iznenađena kad nas je ugledala pred policijskom postajom uoči početka ispitivanja.

Ljiljana Klinger ravnateljica je škole koju pohađa zajednički sin Severine Kojić i Milana Popovića. Događaj koji je Klinger shvatila kao prijetnju navodno se dogodio 10. marta, kad je Severina sa suprugom Igorom Kojićem oko 15 sati došla po sina u školu. Igoru Kojiću nisu dozvolili da preuzme dječaka, a Severina je navodno rekla učiteljima da joj poruče da to što rade nije u redu, da će se vidjeti na sudu te da je ona sljedeća.

Upravo ovo posljednje je kod Ljiljane Klinger izazvalo osjećaj straha i nesigurnosti pa je odlučila Severinu prijaviti policiji zbog prijetnje.

Međutim, ona je tog dana došla u školu s novinama u kojima je bilo objavljen članak vezan uz Milana Popovića. Severina ni u jednom trenutku nije spomenula bilo koju riječ koja bi se mogla tumačiti kao izravna prijetnja direktorici škole koju pohađa njezin sin.

Autor: Mirza D.

Tajna Cecine transformacije: Ko je uticao na to da izgleda nikad bolje i šta je tačno nosila na sebi

Internetom kruži užasan snimak iz radionice gdje se proizvode zaštitne maske