in

Severina se konačno oglasila i totalno zakomplikovala situaciju: Tek sad nikom ništa nije jasno

Severina se nakon nekoliko dana oglasila na društvenim mrežama, ali i dalje ne spominje svog supruga Igora Kojića

Severina se nakon nekoliko dana oglasila na društvenim mrežama, ali i dalje ne spominje svog supruga Igora Kojića.

Ovo je prvi put da se Severina oglasila nakon čitave drame s otpraćivanjem pa ponovnim praćenjem Igora Kojića, ne računajući fotografiju koja je nastala u saradnji s jednom hrvatskom kompanijom.

Pjevačica je objavila video s turneje Tridesete uživo, i to s nastupa u Beogradu. Podijelila je pjesmu Mili moj.

“Jedva čekam ponovne koncerte, a bit će ih ovo ljeto… Ovu pjesmu sam napisala u ljeto 2000. godine, u Blatu na Korčuli, objavljena je na albumu Zdravo Marijo, a ovo je snimka s turneje iz 2009. godine (beogradska Arena), napisala je Severina i pitala pratitelje koja im je najdraža turneja.

“Koja je vama najdraža turneja? Virujen u te live, Tridesete uživo, Dobrodošao u klub ili The Magic Tour?” dodala je ispod objave.

Podsjećamo, šuškanja o problemima u braku između Severina i Igora traju više od mjesec dana.

O problemima se počelo govoriti kada se Severina sama vratila u Zagreb, dok je Igor ostao u Beogradu. Pisalo se da je svađa krenula zbog Severininih zahtjeva za renoviranjem bazena te se nije mogla dogovoriti s Kebom i Oljom.

Supružnici su prestali lajkati jedno drugom objave na društvenim mrežama, a ove godine izostala je i Igorova čestitka za Severinin rođendan.

Kojić je nedavno bio objavio ilustraciju kojom je insinuirao da su “pokrovitelji njegovog braka” dva medija iz Hrvatske i Srbije te Milan Popović koji se također nalazio na ilustraciji.

Severina je komentirala objavu koju je Igor zatim obrisao, optuživala je Olju i Kebu. Nakon toga prestali su se pratiti na Instagramu, a samo dan poslije ponovno su se zapratili.

Igor je otišao i korak dalje te je objavio fotografiju s pjevačicom.

“Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu”, napisao je Igor uz fotografije na kojima ljubi Severinu. Ona ni tu objavu nije lajkala.

Autor: Krtice.net

Katarina Grujić završila karijeru

Bila je ovisnica o drogi i izgledala je kao leš. Oporavila se i danas izgleda nevjerovatno