in

PONOVO SU POGODILI, KAKO?! Simpsonovi ’93. predvidjeli današnje događaje, a ako pogode i ovo, loše nam se piše

Tokom godina popularna crtana serija “Simpsonovi” “predvidjela” je brojne događaje, od toga da će se Tom Hanks zaraziti misterioznom bolešću do globalne pandemije

Tokom godina popularna crtana serija “Simpsonovi” “predvidjela” je brojne događaje, od toga da će se Tom Hanks zaraziti misterioznom bolešću do globalne pandemije….

Fanovi popularne crtane serije “The Simpsons” još jednom su ubjeđeni kako su kreatori globalno popularne serije Simpsonovi predvidjeli korona virus.

Na Twitteru se šale kako će Simpsoni predvidjeti sva događanja u svijetu pod uslovom da poživimo dovoljno dugo da se u to i sami uvjerimo. Sa dešavanjima u seriji svojevremeno su se našalili i tvorci South Parka u epizodi “Simpsons did it”, u kojoj nisu mogli pronaći nijedan događaj koji Simpsoni već nisu obradili.

 

U 21. epizodi četvrte sezone, “Marge in Chains”, popularni šou “predvidjeo” je dvije najveće prijetnje Americi u 2020. godini, pandemiju korona virusa i prijetnju stršljenova ubica.

U toj epizodi “Grip iz Osake” počela je u azijskoj zemlji i proširila se do SAD-a, gde su medicinski profesionalci objavili kako nema lijeka. Poznato?

Dok su neki skeptični, drugi navode činjenicu da je popularna serija u više od 680 epizoda tokom 31 godine obradila sve moguće teme i povremene sličnosti sa stvarnim događajima zapravo su neizbježne.

Autor: D. K.

Objavljen snimak filmske pljačke: Evo kako su razbojnici iščupali bankomat

San Francisco beskućnicima plaća alkohol, duhan i marihuanu