in

SITUACIJA JE ALARMANTNA Marija Kulić u izuzetno lošem stanju, prijeti samoubistvom?!

Marija Kulić je u izuzetno lošem psihičkom stanju poslije napuštanja “Zadruge” i sve češće prijeti da će okončati život, otkriva za Rijaliti njena drugarica

Marija Kulić je u izuzetno lošem psihičkom stanju poslije napuštanja “Zadruge” i sve češće prijeti da će okončati život, otkriva za Rijaliti njena drugarica.

Glavni uzrok Marijinog ogromnog nezadovoljstva iz kog proizilaze i brojne njene bolesti jeste najstarija kćerka Miljana, koja srlja iz gluposti u glupost. Nemoćna da više bilo šta popravi u Miljaninom ponašanju, Marija shvata da joj snage ponestaje, a najbližem krugu prijatelja, svom bratu i ukućanima često govori: “Dalje ne mogu, nemam više snage, ub.ću se! Ovo da gledam ne mogu, hoću sebi da skratim muke”.

O svemu onome što se dešava u Nišu u porodici Kulić za Rijaliti je prepričala drugarica Marije Kulić koja zbog svog mira nije željela da otkriva identitet.

– Marija se potpuno promijenila jer je oboljela psihički zbog Miljane. Cijeli život ona pokušava da unormali Miljanu i samo ona zna kakve je sve muke zbog nje imala. Marija je navikla da balansira između svojeglave Miljane i cijelog svijeta, prvenstveno muža Siniše koji je mnogo puta htio da se javno odrekne Miljane. Uz to ima još dvije kćerke koje imaju probleme u društvu i školi zbog sestrine rijaliti-biografije. Marija kaže da se umorila od svega i da kao jedini izlaz vidi to da okonča život da ne bi dalje gledala Miljaninu propast, ali i propast čitave porodice – rekla je Marijina drugarica za Rijaliti.

Sagovornica magazina kaže da ne zna tačno šta starija Kulićka planira da uradi i na koji način je spremna da izvrši samoub.stvo, ali je sigurna da joj je ljekarska pomoć neophodna jer suicidne ideje ima sve češće.

PROČITAJTE  Isplivala šokantna informacija: Mali Željko davio drugo dijete u vrtiću, a sve zbog ovoga!

– Mariju progoni to što su Miljana i ona iz šou-programa “Zadruga” izašle kao gubitnice, sve zbog Miljanine sulude glave. Mariju je dotukao Miljanin poročan život nakon rijalitija jer, osim što je zagazila u kocku, odala se i alkoholu. Sa Zolom nije znala je l’ dan ili noć, išli su po kockarnicama, lutali kao gluhe k.čke i spavali kao mrtvaci, dok je Željko pored njih bio gladan, žedan i uplakan. Marija ne može da uradi ništa više i strašno me plaši što skoro svaki dan priča kako će se ub.ti – u suzama priča Marijina drugarica.

Kako se Mariji samo nagomilavaju problemi, a rješenje ni za jedan se ne pojavljuje, njoj ponestaje snage jer gleda disfunkcionalnu porodicu uprkos tome što je uvijek nastojala da sve bude u redu i da kćerke izvede na pravi put.

– Siniša joj je bolestan, a mlađe kćerke Tijana i Ana su prepuštene same sebi. Marija je morala kompletno da preuzme brigu o malom Željku – rekla je sredovječna Nišlijka koja ističe da su Kulići i u finansijskoj krizi i da to dodatno uznemirava Mariju.

Autor: Krtica.net

Oglasila se Svjetska zdravstvena organizacija: Kakva je veza između nikotina i koronavirusa?

10 trikova koji će vam olakšati život u kuhinji