in

SKANDAL TRESE SRBIJU Vučić banovan sa Instagrama, objavio je nešto što je zabranjeno

Odlukom Regulatornog tijela za elektronske medije zabranjen je predizborni spot SNS-a u kojem se pojavljuju Aleksandar Vučić i šestogodišnja djevojčica

Odlukom Regulatornog tijela za elektronske medije zabranjen je predizborni spot SNS-a u kojem se pojavljuju Aleksandar Vučić i šestogodišnja djevojčica.

Kako prenose srbijanski mediji, odluka o prestanku emitovanja spota koji se našao na udaru kritika javnosti usvojena je sa pet glasova za i četiri protiv.

U skladu s ovom odlukom, emitovanje spota SNS-a mora se prekinuti u roku od 24 sata.

 

View this post on Instagram

 

Наставићемо да градимо – за нашу децу. ?? #GradimoBuducnostZajedno #ZaNasuDecu #Srbija

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on

Stranka slobode i pravde (SSP) zatražila je od REM-a da zabrani emitovanje novog spota navodeći da Vučić na šokantan način zloupotrebljava maloljetnu djevojčicu u političke svrhe te na taj način svu djecu u Srbiji dovodi u poziciju da postanu njegove medijske žrtve.

Podsjetimo, Vučić i djevojčica u spotu razgovaraju o putevima, vrtićima i školama, ali i odlasku građana Srbije u inozemstvo. Lider Srbije tako pita djevojčicu o ocu koji radi u inozemstvu i govori joj o svom planu da sve očeve vrati kući, na šta djevojčica odgovara da bi to voljela najviše na svijetu.

Autor: Krtice.net

Moć interneta: Zbog društvenih mreža, žene se češće odlučuju za estetske zahvate

Andreana Čekić uhvatila oženjenog vjerenika da je vara sa drugom djevojkom!