in

SKANDAL U CENTRU BEOGRADA Trčao bez odjeće po ulici “Da nije bio pod uticajem droge?”

Šokirani prolaznici Knez Mihailovom u noći prošlog četvrtka na petak pozvali su policiju kada su vidjeli potpuno nagog muškarca zaraslog u bradu i kosu kako trči ulicom

Šokirani prolaznici Knez Mihailovom u noći prošlog četvrtka na petak pozvali su policiju kada su vidjeli potpuno nagog muškarca zaraslog u bradu i kosu kako trči ulicom.

On je uhvaćen, hospitalizovan u Kliničkom centru, a tek naknadno ustanovljeno je da je reč o popularnom modnom kreatoru i stilisti Saši Vidiću. Iako smo svi navikli na njegove više nego oštre modne komentare, ovakav skandal niko nije očekivao.

– Svi smo u šoku. Ne možemo da vjerujemo šta se dogodilo. Znali smo da Sale nije u najboljem stanju, dva mjeseca je bio u kući bez posla i nekih specijalnih primanja, nije se javljao prijateljima, ali da trči nag po ulici… Primljen je na odjeljenje toksikologije, jer su mu pronađeni n.rkotici u krvi, pa je to vejrovatno razlog ovakvog sumanutog ponašanja. Policija je preuzela njegov slučaj, a kad su ušli u stan da izvrše pretres, zatekli su samo dvije stolice. Iako je prije dve godine potpuno opremio dom, u njemu ništa više nije ostalo, pa se sumnja da je sve rasprodao zbog dr.ge. Svi mi koji ga volimo smo u šoku. Šta mu se desilo, kako je došao do ovog stanja, do skora je radio, snimao autorsku emisiju “456 sekundi sa Sašom Vidićem”… Nadam se da će se ubrzo oporaviti i dozvati pameti, hvala Bogu samo da je ostao živ, sve ostalo će doći na svoje – kaže prijatelj slavnog kreatora.

– Jako mi je žao zbog svega što se izdešavalo Vidiću. Nisam mogao ni da pretpostavim tako nešto. Ne mogu da vjerujem da je tako brzo propao i dozvolio sebi da dođe u taj stadijum da trči go nag ulici. Mi nismo u nekom specijalnom kontaktu sigurno godinu dana, ali mi je žao što je ovo dopustio sebi. Dobro je što je odmah hospitalizovan i što je u pravim rukama. Valjda će biti dobro – rekao je Aca Lukas.

PROČITAJTE  Vedrana Rudan: Tvoje dijete je poginulo da bi se nečiji okot vozio u Mercedesu- a ti si šutio

Autor: Krtice.net

Strahovito nevrijeme pogodilo Srbiju. Najgore tek dolazi, tvrde metereolozi

Koronavirus utjecao i na 18+ industriju: Napravljena lista poza koje smanjuju rizik od zaraze