in

Slavna glumica gotovo da ne liči na ljudsko biće: Pretjerala je sa operacijama – Izgledam kao čudovište!

Glumica Lisa Rina (56), koja se proslavila u sapunicama “Melrose Place” i “Naši najbolji dani”, posljednjih godina izaziva veliku pažnju zbog lica

Glumica Lisa Rina (56), koja se proslavila u sapunicama “Melrose Place” i “Naši najbolji dani”, posljednjih godina izaziva veliku pažnju zbog lica na kome su vidljivi pretjerani estetski zahvati.

Glumicu inače hvale zbog njene vitke linije u 57. godini života, a ona ističe da je održava fitnesom, a kao tinejdžerka se profesionalno bavila tenisom.

Dok njena vitkost izaziva divljenje, njeno lice, koje dolazi do izražaja posebno kad nema šminku, iznenađuje. Svojevremeno je priznala da je pogriješila što je toliko korigirala lice, a izgovor su joj bile njene prijateljice.

“To sam radila jer su isto uradile i moje prijateljice. Izgledati svježe je jedna stvar, ali ja izgledam kao čudovište. Uvijek sam govorila da neću dirati lice, ali sam to, nažalost, ipak uradila. Najgori su mi obrazi. Tu sam pretjerala, i to jako”, ispričala je.

Tvrdila je da više neće da ide na plastične operacije, ali ne namjerava se odrekne botoksa. Lisa je, naime, smanjila i usne u koje je stavila silikone još 1986. godine.

Autor: Krtica.net

Prije svađe sa Čedom i napuštanja emisije Ceca se smijala. Saznali smo o čemu je pričala

10 uznemirujućih činjenica o najopasnijem kultu na planeti Zemlji: Mi smo Red devet uglova…