in

Slavni reper umro u 35. godini od koronavirusa: Prije smrti ostavio poruku koja slama srca

Američki muzičar i reper Fred Godson poznat pod nadimkom Gordo preminuo je u dobi od 35 godina nakon što je obolio od korona virusa, javlja Daily Mail

Američki muzičar i reper Fred Godson poznat pod nadimkom Gordo preminuo je u dobi od 35 godina nakon što je obolio od korona virusa, javlja Daily Mail.

Prije dvije sedmice hitno je prevezen u njujoršku bolnicu, a na posljednjoj objavi na Instagramu podijelio je fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu na respiratoru.

– Molim vas, sjetite me se u molitvama. – napisao je Fred.

 

View this post on Instagram

 

I’m in here wit this Corvus 19 shit! Please keep me in y’all prayers!!!! ?????? #godisgreat

A post shared by Fred The Godson Aka Gordo (@fredthegodsonmusic) on

Njegova supruga LeeAnn Jemmott izvještavala je o stanju svog supruga u bolnici dok se on borio protiv korona virusa, no još se nije oglasila o njegovoj smrti, a svojim odlaskom u velikoj tuzi je ostavio i svoje dvije maloljetne kćerke. Brojni prijatelji i pratitelji oprostili su se od muzičara iz Bronxa poznatog po hitu “Doves Fly” na društvenim mrežama.

– Ne mogu vjerovati. Imali smo toliko snova i toliko ideja koje nikad neće biti ostvarene. – Spavaj mirno prijatelju. Nikad nećeš biti zaboravljen. – bile su samo neke od poruka koje su ostavili na njegovom profilu.

Autor: Krtice.net

Natpis na ovom prodajnom štandu nadmašio je sve koje ste do sada vidjeli

Bez obzira na razvod, Severina ima razlog za pjesmu