in

Slavni reper umro u 35. godini od koronavirusa: Prije smrti ostavio poruku koja slama srca

Američki muzičar i reper Fred Godson poznat pod nadimkom Gordo preminuo je u dobi od 35 godina nakon što je obolio od korona virusa, javlja Daily Mail

Američki muzičar i reper Fred Godson poznat pod nadimkom Gordo preminuo je u dobi od 35 godina nakon što je obolio od korona virusa, javlja Daily Mail.

Prije dvije sedmice hitno je prevezen u njujoršku bolnicu, a na posljednjoj objavi na Instagramu podijelio je fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu na respiratoru.

– Molim vas, sjetite me se u molitvama. – napisao je Fred.

 

View this post on Instagram

 

I’m in here wit this Corvus 19 shit! Please keep me in y’all prayers!!!! ?????? #godisgreat

A post shared by Fred The Godson Aka Gordo (@fredthegodsonmusic) on

Njegova supruga LeeAnn Jemmott izvještavala je o stanju svog supruga u bolnici dok se on borio protiv korona virusa, no još se nije oglasila o njegovoj smrti, a svojim odlaskom u velikoj tuzi je ostavio i svoje dvije maloljetne kćerke. Brojni prijatelji i pratitelji oprostili su se od muzičara iz Bronxa poznatog po hitu “Doves Fly” na društvenim mrežama.

– Ne mogu vjerovati. Imali smo toliko snova i toliko ideja koje nikad neće biti ostvarene. – Spavaj mirno prijatelju. Nikad nećeš biti zaboravljen. – bile su samo neke od poruka koje su ostavili na njegovom profilu.

Natpis na ovom prodajnom štandu nadmašio je sve koje ste do sada vidjeli

Bez obzira na razvod, Severina ima razlog za pjesmu