in

Smrt koja je ostala misterij i 40 godina kasnije: Tragedija koja i danas puni naslovnice medija

Glumac Robert Wagner i skoro 40 godina nakon tragičnog događaja tvrdi kako je nevin za nemilu sudbinu koja ga je zadesila. Holivudska zvijezda Natalie Wood utopila se 1981. godine, a njezina smrt do danas je ostala misterij. Njeno tijelo pronašli su u Tihom oceanu, a javnost ni dalje ne zna što se točno dogodilo.

Njezin slučaj i dalje puni naslovnice medija, a policija je ponovno počela istraživati 2011. godine što se zaista zbilo. Robert Wagner bio je njezin suprug, a upravo glumac glavni je osumnjičenik za smrt glumice što se javnosti tiče.

U razgovoru sa svojom pokćerkom Natashom Gregson Wagner, danas 90-godišnji glumac i dalje ističe da nije oduzeo život njezinoj majci. Dokumentarac koji je objavljen na HBO-u prati misteriozne događaje u vezi smrti slavne glumice, a i sama njezina kćer rekla je da vjeruje kako njezin očuh nije ubio majku. “Rekla je to jer me poznaje i zna da nikada ne bih napravio ništa nažao njezinoj majci. Tu sam večer toliko puta prošao u svojoj glavi”, rekla je Robert.

Natalie Wood preminula je kada je imala 43 godine, a Natasha je u to vrijeme imala 11. Robert je sam odgojio tri kćeri svoje supruge. “Znam samo da niko moju majku nije volio više od mog očuha. Da bilo što zna, rekao bi policiji”, zaključila je Natasha.

Ono što se zna o kobnoj noći jest da je glumica bila na jahti s Wagnerom i glumcem Christopherom Walkenom i kapetanom jahte. Na Dan zahvalnosti plovili su oko kalifornijske Santa Cataline. Pronašli su je mrtvu u moru, a na sebi je imala crvenu jaknu i noćnu haljinu. Njezina smrt proglašena je nesrećom, no kapetan jahte kasnije je ispričao kako je često čuo kako se ona i Wagner svađaju. Obdukcija je pokazala da je imala modrice na zglobovima i vratu. Christopher Walken, koji je s parom bio na jahti, nikada javno nije progovorio o toj noći.

PROČITAJTE  Mladić naljutio drušvene mreže: Ostavit ću djevojku ako bude koristila tampone! Ovo je razlog!

Autor: D. K.

Živcira vas opcija seen na Messengeru? Sa ovim dodatkom rješavate problem

Kod Severine sve manje novca, a sud je kaznio zbog fotografija sina