in

Snežana Đurišić progovorila o Titu! Rekao joj je da sjedne pored njega i uradi ovu stvar

Popularna folk pjevačica ima karijeru na kojoj mogu da joj pozavide sve mlađe koleginice, a ovog puta ispričala je malo poznatu anegdotu sa predsednikom bivše Jugoslavije koja je promijenila tok njene karijere

Legendarna pjevačica Snežana Đurišić je pričala o mnogim temama o kojima do sada nije.

Ona je otkrila da je istinita priča da se jednom prilikom potukla u školi, a potom se prisetila i kako joj je Tito pomogao.

– Istina je, bila sam džudista, sportista. Postoji nešto što želim da kažem i na šta sam ponosna, nisam ponosna što sam se tukla, ali Bože moj, meni je bilo žao i uvijek prva priđem i na to sam vrlo ponosna. Jeste, moj idol je Lepa Lukić. Znam da sam kao dijete od 11 godina pevala na proslavi Titovog rođendana, to gostovanje mi je olakšalo život kad je u pitanju karijeru. Otac nije mogao da dobije prekomandu za Beograd, a u Kraljevu nije bilo srednje muzičke škole. Onda sam ja kao djevojčica bila pozvana da presječem Titovu tortu, sjedela sam tu pored njega i pitao me je, gdje živim, šta mi radi tata, ja sam rekla šta bih voljela, ali da tata ne može da dobije prekomandu i onda je tata dobio prekomandu. Tati je to bio vrhunac jer je bio član partije. Ja nisam bila svjesna težine i svega tog jer sam bila dijete, djeca nemaju strah. To mi je pomoglo da se školujem, zahvalna sam i Bogu i predsjedniku – navela je ona.

 

PROČITAJTE  Nekoliko simptoma koji ukazuju da vaš pas ima povišenu temperaturu

Sud zbog menstruacije zabranio ženama da registruju brak

Savršena ljubav: OVA DVA ZNAKA čine najbolji HOROSKOPSKI PAR