in

Snimali su šta rade tokom prinudno produženog medenog mjeseca i skupili preko 4 miliona pregleda

Michelle i John Senyard vjenčali su se početkom marta te su se nekoliko dana kasnije zaputili na medeni mjesec na Šri Lanku, gdje se još uvijek nalaze

Michelle i John Senyard vjenčali su se početkom marta te su se nekoliko dana kasnije zaputili na medeni mjesec na Šri Lanku, gdje se još uvijek nalaze.

Iako su se tamo trebali nalaziti samo dvije sedmice, ovaj par je zbog koronavirusa “zapeo” na Šri Lanci čak dva mjeseca.

Video u trajanju od deset sekundi koji je Michelle objavila na svom TikToku, a koji prikazuje njenog novopečenog supruga kako se njiše na užetu koje je zavezano za jedno stablo, ubrzo je postao viralan te je prikupio više od četiri miliona pregleda.

Michelle je za BuzzFeed otkrila da im je povratni let za SAD bio otkazan, a svi ostali letovi bili su preskupi i imali veoma duge rute.

“Mislili smo da nije pametno putovati toliko dugo kroz različite gradove za vrijeme pandemije. Nazvali smo našu aviokompaniju i zakazali sljedeći let. Međutim, i on je bio otkazan”, ispričala je.

Hotel u kojem su se nalazili također je zatvorio zbog koronavirusa i bili su prisiljeni pronaći novi smještaj te su se preselili u hostel.

Iako bi mnogi pomislili kako se nalaze na odmoru iz snova, Michelle kaže kako je teško biti u karanteni u stranoj državi. Napomenula je i da postoje brojna ograničenja te da nikome nije dopušteno izlaziti vani izvan policijskog sata.

“Snalazimo se, a trenutno i radimo. Sretni smo da možemo otplaćivati stan u Americi i istovremeno uživati ovdje na Šri Lanki”, zaključila je.

@meeshandjohnYup-2 weeks turned into 2 months. We’ve been married in Sri Lanka longer than we’ve been married in America ? ?##covid19 ##coronavirus ##srilanka ##fyp

♬ Summer Days – Martin Garrix / Macklemore / Patrick Stump

PROČITAJTE  NOVA ISTRAŽIVANJA: Koja krvna grupa nosi najmanji rizik za srčani i moždani udar

Autor: Krtice.net

Riješite se podočnjaka pomoću nekoliko jednostavnih trikova

Opasno po zdravlje: Žene ovo nikako ne smijete raditi prije seksa