in

Snjeguljica nije pristala na poljubac? Ma jebe* vam… Patetični ste i isrpljujući

Uslijedile kritike od strane neimenovanih osoba kako bi Disneyland trebao urgirati da se iz crtića iz 1938. ukloni kultna scena ‘poljupca prave ljubavi

Piers Morgan, bivši voditelj showa “Good Morning Britain”, žestoko se okomio na pokret “probuđene brigade” koji su se pak krenuli žaliti kako je princ u poznatom Disneyevom klasiku “Snjeguljica i sedam patuljaka” usnuloj princezi udijelio”poljubac bez obostranog sporazuma”.

Dodao je kako poručuje svima koji poljubac smatraju nesporazumnim da “jeb… začepe”.

Njegov istup je uslijedio nakon što je poznata vožnja u Disneylandu napadnuta zbog scene s poljupcem i to odmah po otvorenju slavnog tematskog parka u Kaliforniji nakon pandemije koronavirusa.

Odmah su uslijedile kritike od strane neimenovanih osoba kako bi Disneyland trebao urgirati da se iz crtića iz 1938. ukloni kultna scena “poljupca prave ljubavi” koji je probudio Snjeguljicu i odagnao čaroliju zlobne kraljice.

Piers Morgan jednostavno nije mogao izdržati te je na svom Twitter profilu naglasio kako mu je zlo od raspravljanja s “obezglavljenim” ljudima.

– Za ljubav Božju… može li probuđena brigada, molim vas, jednostavno jeb… začepiti? Vi ste patetični i iscrpljujući i niko se, u stvarnom svijetu, s vama ne slaže. Hvala – napisao je Morgan.

Kasnije je čak odlučio i napisati cijelu novinsku kolumnu o tome koju je najavio riječima:

– Moja nova kolumna u Daily Mailu je o Snjeguljici, junačkom prinčevom poljupcu koji joj je spasio život i bolesnoj novoj probuđenoj kampanji koji bi je ostavili da umre. Uskoro”

Nakon što je tekst izašao, pokretu se iznova obratio riječima:

– Ostavite Snjeguljičinog heroja princa na miru, vi nepodnošljiva probuđena derišta. Ne dajem vam pristanak da ga otkažete kao predatora zbog poljupca koji joj je spasio život. S ljubavlju, Piers.

PROČITAJTE  Španac odlučio da prošeta ribu i pored naredbe vlasti da svi ostanu u kući

Autor: Krtice.net

POGINUO ZBOG SELFIJA Bojan se popeo na vagon, udarila ga struja jačine 25.000 volti

Imbecilni Kusturica pravio gluposti na sastanku sa Handkeom