in

Sofija ostala siroče, a to ne zna: Otac Zoran nakon duge borbe preminuo

Ljekari su uspeli da stabilizuju stanje Zoranove kćerke Sofije, ali kažu da su sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem preuranjene

Zoran Livnjak (45), koji je povrijeđen prije 11 dana u saobraćajnoj nesreći kod Teslića, preminuo je danas na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske, dok je njegova četvorogodišnja kćerka Sofija odvojena od aparata za mehaničku ventilaciju.

“Uprkos naporima ljekara Klinike, pacijent Z.L. (45) preminuo je jutros od posljedica teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći”, saopšteno je iz UKC-a.

Njegova četvorogodišnja kćerka Sofija odvojena je od aparata za mehaničku ventilaciju. U saopštenju se dodaje da je četvorogodišnja pacijentkinja S.L, koja je hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje – Odjeljenje intenzivne njege, odvojena od aparata za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene.

Ona je u saobraćajnoj nesreći dobila teške povrede glave.

Sofija i Zoran Livnjak povrijeđeni su u nesreći koja se dogodila 15. avgusta kod Teslića. Tom prilikom su smrtno stradale majka Svjetlana (37) i kćerka Dragana (19) Livnjak

Autor: Krtice.net

STRAŠNA TRAGEDIJA: U Lukavcu preminule 22-godišnja trudnica i njena beba

Suprug preminule porodilje: Pitao sam ih da li mi je žena živa, kada su rekli “ne”, poludio sam