in

ŠOK PRIZNANJE RADE MANOJLOVIĆ Pokušala je da me siluje, prvo me pipkala, pa onda uletila u WC…

Pjevačica Rada Manojlović ispričala je za domaće medije da je jedna žena na proslavi u Beogradu pokušala da je siluje i to se desilo nedavno.

Pjevačica Rada Manojlović ispričala je za domaće medije da je jedna žena na proslavi u Beogradu pokušala da je siluje i to se desilo nedavno.

Manojlovićeva je, naime, na početku istakla da ju je izvjesna djevojka tokom nastupa pipkala i dodirivala, te je na kraju otišla za njom do toaleta.

“Nedavno mi se desila nevjerovatna situacija na jednoj proslavi u Beogradu, nisam mogla ni da zamislim da će neka žena pokušati da me siluje! Dok sam pjevala na tom slavlju, jedna djevojka se sve vrijeme motala oko mene. Bila je i zgodna i lijepa, ‘brutalno’ je izgledala, ali nisam imala predstavu da voli isti pol. Dok sam pjevala, stalno me je pipkala, jednom me je i uštinula, ali to joj nisam zamjerila. Mislila sam da je moj fan i da je srećna što joj pjevam. Sve mi je postalo jasno kad sam otišla u toalet. Dok sam prala ruke, ona je uletila u WC. Stala je ispred vrata i nije htela da me pusti. Šokirala sam se!” rekla je Rada za “Informer”, pa dodala da je djevojka bila izuzetno navalentna, te da joj nije dala da izađe iz toaleta.

“Pokušala sam da izađem, a ona mi nije dozvoljavala, bila je navalentna. Rekla mi je: ‘Hajde sa mnom u kabinu, hoću da se mazimo.’ Malo je falilo da je udarim! Nisam mogla da joj dokažem da volim samo muškarce. Bilo je čupavo, jedva sam uspjela da je odgurnem i pobjegnem!”

Manojlovićeva je i izjavila i da nikada nije poljubila žensku osobu.

PROČITAJTE  Rada Manojlović u strahu napustila Beograd: Razdvojila se od Harisa, uvela mu zabrane

“Nikad, čak ni iz šale. Nisam ja za te varijante. Volim muškarce i uvek sam bila u dugim vezama. Poznajem osobe koje su u tom fazonu i nemam ništa protiv njih, ali ja nisam za takve akcije”, rekla je pjevačica koja je duži niz godina bila u vezi sa kolegom Milanom Stankoviće, a zbog čega su raskinuli pročitajte na linku.

Autor: Krtice.net

Zdravlju jetre pomažu kafa, grožđe i borovnice

Slatko, slano, kiselo, gorko…Okus koji najviše volite otkriva kakvo je vaše mentalno i fizičko zdravlje!