in

ŠOKANTAN PREOKRET Tijana Ajfon bila je samo mamac, javnost je zaprepaštena kad su otkrili ko su joj bile mušterije

Njeno hapšenje uslijedilo je nakon dužeg praćenja međunarodne kriminalne grupe sa kojom se sastala u luksuznoj vikendici u okolini Bijeljine

Njeno hapšenje uslijedilo je nakon dužeg praćenja međunarodne kriminalne grupe sa kojom se sastala u luksuznoj vikendici u okolini Bijeljine.

Kada su se svi okupili, Tijana Ajfon je na dogovorene orgije dovela devet djevojaka, prva pića su popijena i žurka prepuna bahanalija je počela, u vikendicu je upala policija.

Sa Tijanom Ajfon, u akciji kodnog imena “Kristal”, uhapšeno je 16 osoba, članova organizovane međunarodne kriminalne grupe osumnjičene za više krivičnih djela, od čega 14 njih iz BiH, jedan državljanin Slovenije i Maksimovićeva.

Na spisku uhapšenih nalaze se i imena dobro poznata organima bezbjednosti, poput Dragana Ćuka i Elvisa Hodžića, a upravo zahvaljujući njima, raskrinkana je organizovana grupa, ali i orgije koje su se te noći odvijale u luksuznoj vikendici sa bazenom ispred koje je bilo parkirano na desetine luksuznih automobila.

Inspektori su došli do informacija da se na području Bijeljine organizuju žurke ovog tipa, te da će se tog dana održati jedna takva bahata “žurka”.

Kada su policajci vidjeli da su u vikendicu dovedene i djevojke, upali su u kuću i stavili lisice na ruke svim prisutnim osobama.

Uprkos tome što su pojedini mediji prenijeli da je Tijanu Ajfon “otkucala” bivša šefica, sa Zvezdare, ispostavilo se da je akcija uslijedila samo zahvaljujući pripadnicima tamošnjeg MUP.

Inače, Sud u Bosni i Hercegovini odredio je jednomjesečni pritvor Tijani Maksimović a tokom saslušanja u Tužilaštvu i Sudu BiH ona je negirala krivicu i odbacila optužbe da je ona organizovala i dovela djevojke u vikendicu u Suvom Polju kod Bijeljine.

Autor: Krtice.net

Kina: Uskoro počinje traganje za vanzemaljskim životom!

Šokantni detalji: Istinu o tome šta su radili sa leševima s titanika otkrili tajni telegrami!