in

SRAMNI OGLAS NA DRUŠTVENOJ MREŽI: Brat i snaha rasprodaju imovinu Usnije Redžepove

Umjesto da Usnijine stvari odu u neki muzej, kao eksponati, u sjećanje na jednu od najvećih zvijezda svih vremena, one se prodaju na oglasima

Usnija Redžepova nije među živima već pet godina, a sada su njeni bližnji navodno počeli da rasprodaju i njenu vrijednu imovinu putem oglasa.

Naime, na jednom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je oglas u kome se prodaju antikviteti Usnije Redžepove, kao i njen klavir, koji je krasio luksuznu kuću na Dušanovcu. Ono što je najbizarnije jeste činjenica da na istom oglasu stoji i krevet pjevačice, u kojem je provela posljednje trenutke života.


Za Telegraf progovorio je Usnijin prijatelj koji je bio šokiran ovim nasvakidašnjim potezom.

– Šele i Usnija su stvorili baš dosta. Često su mijenjali stanove i kuće. Jedno vrijeme su imali salonac u centru Beograda, a onda dvorac u Moštanici. Posljednji stan bio je na Dušanovcu. Kuća je prepuna mnogih vrijednosti. Usnija je donosila antikvitete sa svih strana svijeta. Obišla je svijet sa svojom pjesmom, a uvijek je nešto donijela. Nisu to bili bilo kakvi suveniri, već zaista skupe stvari. Klavir i svi suveniri koje je Usnija obožavala, kao i krevet na kome je spavala, bolovala i provela posljednje trenutke u životu sada su na prodaju. Umjela je na klaviru da zasvira za prijatelje i zapjeva kada su bila neka okupljanja, za njega je bila baš vezana. To je užasna sramota. Umjesto da Usnijine stvari odu u neki muzej, kao eksponati, u sjećanje na jednu od najvećih zvijezda svih vremena, one se prodaju na oglasima. To su vjerovatno stavili da prodaju njen brat i snaha jer je ona samo njih imala – kaže Usnijin prijatelj.

Oglas već danima kruži na Fejsbuku, a svako ko želi da sazna cijenu ovih dragocjenih predmeta mora da se obrati agentu za prodaju.

PROČITAJTE  JANJUŠ PREBIJAO I MALTRETIRAO MAJU ZBOG LJUBOMORE: Krila zbog djeteta, a sada je objavila sve fotografije!

NAKON BROJNIH OSUDA: Kinezi masovnu zabavu u Wuhanu nazvali “strateškom pobjedom nad virusom”

WHO: Virus je najprisutniji tamo gdje su predrasude i dezinformacije