in

Sramotan čin kćerke ratnog zločinca: Mislim da su vaša djeca sasvim dobro prošla

Anastasija Ražnatović kći turbofolk pjevačice Svjetlane Ražnatović Cece i Željka Ražnatovića Arkana

Anastasija Ražnatović kći turbofolk pjevačice Svjetlane Ražnatović Cece i Željka Ražnatovića Arkana, ubijenog zapovjednika paravojne postrojbe Srpska dobrovoljačka garda protiv kojeg je Haški sud 31. marta 1999. podigao optužnicu.

“Zamislite imate svega 4 godine i 4 puške su vam uperene u glavu dok otvarate oči ujutru, dok se budite. Zamolit ću kvazi političare da se ne izjašnjavaju o svojoj djeci kako pate zbog kojekakvih naslova u novinama, jer ja kao netko tko je imao četiri godine nisam ni stigla vidjeti bilo kakve naslove već samo cijevi puške uperene u moju sljepoočnicu i mislim da je to bilo dovoljno da budem apsolutno istraumirana”, napisala je.

Tu se nije zaustavila već je dodala: “Mislim da su vaša djeca sasvim dobro prošla. A naše posljedice golgote koju smo prošli, to nije važno jel? To što nismo izigravali žrtve i vadili se na veliko nasilje koje smo doživjeli u četiri i šest godina, ne znači da se nije desilo. Sram vas bilo. Te suze koje sada puštate nekada smo puštali mi u morima. Sram vas bilo”.

 

Autor: E. S.

Da li bi joj dali šansu: Frizura inspirisana koronavirusom postala pravi hit

Beograđanka otvorila poštansko sanduče i u njemu zatekla prizor koji će dugo pamtiti