in

SRBIJA U STANJU ŠOKA Otkrili su ko je ubica iz Belvila i informacije su zastrašujuće

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju svih okolnosti navedenog slučaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju svih okolnosti navedenog slučaja.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada lišili su slobode I.N. (1981) rođenog u Nikšiću, R. Crna Gora, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B.K. (1983) rođenog u Beogradu, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu.

U saopštenju MUP-a navodi se dok se za još jednim licem intenzivno traga. Uhapšena lica se sumnjiče da su kao saizvršioci učestovali u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo koje se dogodilo dana 12.11.2020. godine u naselju “Belvil”, kada je ubijen Bojan Mirković (1986).

Prikupljenim materijalnim dokazima je utvrđena uloga svakog od uhapšenih lica. Njima je određena mjera policijskog zadržavanja u trajanju od 48 časova nakon čega će biti uz krivičnu prijavu predati Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na dalju nadležnost i postupanje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju svih okolnosti navedenog slučaja.

– U naselju Belvil 12. novembra ubijen je Bojan Mirković. Ovo mafijaško ubistvo uznemirilo je sve građane. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, danas su se veoma približili konačnom rasvjetljavanju i ovog ubistva – naveo je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

– Aleksandar Vučić je objavio rat mafiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova i svi njegovi pripadnici ga ozbiljno i uporno vode. Hoću da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na ovako uspješnom radu – dodao je Vulin.

Kažnjen sa 400 eura jer je jeo burek bez maske, buregdžinica nudi da plati kaznu!

Nakon smrti Mustafe Nadarevića procurili uznemirujući detalji