in

Srbin se vratio sa plaže u Hrvatskoj i zatekao poruku koju će pamtiti dok je živ

Suočite se s istinom i kao Njemačka platite odštetu

Nakon povratka s jedne porečke plaže, gost turist iz Srbije se nemalo iznenadio kad je shvatio da mu je automobil skroz izgreban nekim tupim predmetom, a ispod brisača ga dočekale dvije neugodne poruke.

– Koljači, četnici, ubojice, propada vam velika Srbija. Pobili ste 200 tisuća ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 milijuna. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlast i dolazite u ‘ustašku’ državu. Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u Hrvatsku. Suočite se s istinom i kao Njemačka platite odštetu. Najgori narod u Europi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo koji žele reći istinu mora ih čuvati policija. Propala velika Srbija, a oni i dalje žive u virtualnom svijetu – stoji u jednoj od poruka, prenosi 24 sata.

Sve je prijavio Turističkoj zajednici u Poreču u mailu kojim piše kako ne očekuje nikakvu pomoć, ali ne želi prešutjeti što mu se dogodilo na plaži istoga grada. Uz to napominje kako je automobil ostavio na mjestu gdje je i predviđeno parkiranje, te ističe kako je i prošle godine bio na ljetovanju u Poreču, te da je svima hvalio ovu destinaciju.

Autor: Krtice.net

Eksperiment: 750 miliona genetski modifikovanih komaraca bit će pušteno u prirodu!

Nova studija: Gripa ili korona, redoslijed simptoma je važan