in

Srbin se žalio da je dobio mali kondom u banci. Dobio je odgovor koji će pamtiti dok je živ

Sudeći prema objavi na Twitteru koju su prenijeli i brojni mediji u Srbiji, barem u jednoj banci u Srbiji počeli su dijeliti navlake za prste za korištenje bankomata

Sudeći prema objavi na Twitteru koju su prenijeli i brojni mediji u Srbiji, barem u jednoj banci u Srbiji počeli su dijeliti navlake za prste za korištenje bankomata.

Twitterom kruži objava na kojoj se vidi kako te navlake izgledaju. “Dobio u banci! Reko gospođo, nije da se hvalim, ali ovi su mi mali. Kaže ona to stavite na prst kad idete na bankomat”, piše na fotografiji “kondoma za prste” koji je navodno dečko u Srbiji dobio.

Fotografija je postala viralna na društvenim mrežama, gdje su mnogi komentirali kako je ideja za pohvalu jer je proizvod možda smiješan, ali je i praktičan.

Inače, kondomi za prste ili takozvani Finger Nap postali su popularni još prije nekoliko godina, a u doba pandemije koronavirusa njihova upotreba očigledno je opet u porastu. S druge strane, prije nekoliko mjeseci društvenim mrežama pak su kružile fotografije iz Singapura, gdje je prodaja kondoma skočila jer su ih mnogi koristili u dizalima.

Autor: Mirza D.

KORONA UZVRAĆA UDARAC WHO objavio jezive podatke, najgore tek izgleda da dolazi

DRAMATIČNO UPOZORENJE Velika opasnost od poplava u narednih 48 sati, čak na 8 rijeka prijete bujice