in

Srce ostavljala na gradilištima: Jasmina iz “Kuće od srca” je učinila da ovi ljudi imaju struju, vodu i da se PRVI PUT OD SRCA SMIJU

Porodice su ozarenih lica dočekivale njene humane gestove, a sada tuguju za osobom koja je, po riječima Jasmininog bivšeg supruga, srce i svaki slobodan trenutak ostavljala na terenu, onima kojima je to najpotrebnije.

U javnosti se malo zna o Jasmini jer je uvijek bila iza kamere, a Blic saznaje da je ona upravo zbog svog humanog gesta postala član ekipe “Kuća od srca”.

Naime, nakon teškog udesa prije tri godine u kojem je bivša voditeljka i producentkinja pomenute emsiije Sandra Denda zadobila ozbiljne tjelesne povrede, te je čak bila i u komi, Jasmina M. je zauzela njeno mjesto. Zapravo, kada je ekipa emisije “Kuća od srca” došla u njen kraj da pomogne jednoj porodici, ona se tu našla i pomogla im, priča izvor za Blic.

– Pokazala se kao vrlo sposobna. Pored toga, Jasmina je oduševila sve svojim gestom. Ona je samoinicijativno došla i pružila pomoć cijeloj ekipi. Na taj način je oduševila Žarka Lazića, koji je glavni producent ove emisije i koji joj je ponudio posao – kaže izvor za Blic.

Autor: Krtice.net

Od 75 miliona potpuno vakcinisanih Amerikanaca koronom se zarazilo 5.800, a 74 je umrlo

Sigurno se sjećate Bahre iz “Ljubav je na selu”! Ofarbala se, našminkala, sredila — NE LIČI NA SEBE