in

Sreću (ne)čine male stvari: Žene konačno otkrile koju veličinu smatraju idealnom

Većina žena prije bi izabrale partnera koji lošije izgleda, ali ima veći penis nego obrnuto

Rezultati istraživanja otkrili su koju veličinu penisa žene smatraju idealnom.

Istraživanje provedeno 2015. godine na sveučilištima u Kaliforniji i Nju Meksiku pokazalo je da žene smatraju da je idealna dužina penisa u prosjeku 16 centimetara, piše “Rebel Circus”.

Pokazalo se ipak da je idealna dužina za Kanađanke 17,6 centimetara, dok su najskromnije Australke, koje će se zadovoljiti i sa 14 centimetara.

Većina žena, njih čak 75 posto, otkrila je da im je veličina penisa bitna pri izboru partnera, a 61 posto je priznalo da je odbilo muškarca jer mu je penis bio premali.

Istraživanje je također pokazalo da je prosječna veličina penisa u Americi 14 centimetara, ali i da njihovi vlasnici najviše lažu jer navode prosjek od 18,3 centimetara.

Inače, najveći prosjek penisa na svijetu je u Kongu – 17 centimetara, dok se najmanji nalaze u Koreji sa skromnih devet i po centimetara.

Iako je većina žena rekla da bi prije izabralo partnera koji lošije izgleda, ali ima veći penis nego obrnuto, možda će vas utješiti činjenica da su također ustvrdile da nije sve u veličini, već da puno znači i tehnika.

Autor: E. S.

Ovo su uslovi koje morate ispuniti ako želite ući u Srbiju. Različita pravila za državljane i strance

Glavni njemački virolog više nije mogao da ćuti: Prestanite to da radite, pobićete nas sve!