in

Srela se sa mužem Tanje Savić! Zorica Marković iznijela šokantne detalje!

Slučaj Tanje Savić potresao je cijelu naciju, a sada se ovim povodom oglasila i njena koleginica Zorica Marković.

“Ta djevojka je jedno zlato, jedan anđeo koji divno pjeva. Željela je porodicu, zaljubila se, a ovo što joj muž radi je monstruozno. Šokirana sam načinom na koji je on oteo djecu jednoj majci”, počela je izlaganje pjevačica, pa nastavila:

“Ja sam njega srela dva puta u životu i ostavio je odvratan utisak na mene. Pitala sam se šta će ovakva žena sa ovakvim čovjekom. Ja te ljude koji nisu dobri nekako prepoznam. Ne hvalim se, nisam ni genije niti vidovnjak, ali moj želudac reaguje na takve odvratne ljude. Ja čitam ljude kao bukvar.”

“Žao mi je nje kao majke, a prvenstveno djece koja najviše ispaštaju. Ne mogu da imam lijepo mišljenje o čovjeku koji tako može da naškodi anđelima koje je on stvorio, koji treba da imaju oba roditelja”, dodala je Zorica.

“I da se razvedu, pa Bože moj, ne bi bili ni prvi ni posljednji, a ovo što je on uradio Tanji je za svaku osudu. Nažalost, nemam Tanjin novi broj da je okrenem, da joj pružim podršku, iako osim pravne i državne pomoći ja ne mogu ništa drugo da učinim za nju”, zaključila je Markovićeva.

Autor: Krtice.net

Spisak organa koji napada koronavirus mnogo je gori nego što se misli

Krizni štab danas ublažuje mjere: Evo šta će se promijeniti