in

Srpkinju Jelenu napadaju zbog braka sa muslimanom: Njen odgovor je brilijantan

Srpkinju Jelena Bin Drai godinama je u braku sa šeikom Saidom Bin Draijem s kojim ima troje djece, a neki joj u rodnoj Srbiji to nikako ne mogu oprostiti.

Bivša Miss Jugoslavije na svom Instagramu često dobiva ružne komentare na račun svog braka i života u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a često je prozivaju da svom mužu nije jedina supruga kako ona tvrdi.

“Jadnica u haremu”, “Ne mora biti lijepa, kad joj muž uvijek ima novu i lepšu. Koji si redni broj?”, glasili su samo neki od komentara.

Ona je potom odgovorila svima koji su joj uputili ovakve prozivke.

“Poslovice i izreke su dio svakodnevnog govora, izrazi su velikog iskustva, uvijek nose pouku i putokaz za društveno i moralno ponašanje. To su mudrosti potekle iz naroda koje se uvijek prihvaćaju kao istina. Najčešće su sažete kao filozofske misli koja često ima ritmičnost svojstvenu narodnim pjesmama. Ova zbirka kao uostalom i sve druge narodne umotvorine poput moje omiljene “prodala vjeru za večeru” jasan su dokaz koliko su ovi divni produhovljeni pojedinci duboko religiozni, koliko su rječiti, kako jednostavno, ali opet lijepo i uzvišeno, a često puta i jedrim humorom jednostavno iskazuju osjećaje, bez da su ikada čuli za pravila po kojima se slažu misli u lijep govor”, napisala je.

“Poslovice, izreke i zagonetke krasi bogatstvo duha i izvanredan smisao za humor i satiru. Pojedine narodne umotvorine su oblik narodne književnosti koja se u narodu najduže održala, te se i danas koristi u 21. stoljeću među pojedincima, evo ove vrste. Laku noć svirači, pesmom ste me opili, laku noć svirači, dušu ste mi dirnuli”, zaključila je Jelena, prenose srpski mediji.

PROČITAJTE  PRAVDA Malčanskog berberina stigla strašna kazna

Autor: Krtice.net

Zapaljena kuća Sinana Sakića, a pravi šok je uslijedio kada su otkrili ko je podmetnuo požar

PREVARA O KOJOJ BRUJI EVROPA Srbi u Italiji maskirani u šeike podmetali lažne milione eura!