in

Srpski astrolog jedini tačno predvidio šta će se desiti u 2020. godini. Evo šta nas još čeka

Ako se prelista domaća štampa iz decembra prošle godine i pogledaju predviđanja astrologa ili vidovnjaka vidjećete da su samo približno tačno opisani događaji koje nam nosi 2020. godina

Ni proroci ni astrolozi ni numerolozi se nisu baš proslavili. Od desetak astrologa i njihovih tumačenja pronađenih u decembru 2019. nijedan nije uspio da makar u naznakama najavi ovo što nas je zadesilo u prvih pet mjeseci ove godine.

Ni kod jednog domaćeg astrologa, ni na Facebooku ni u medijima, nismo našli ni u naznakama šta nas čeka početkom 2020. godine, osim kod jednog!

Milan Kamponeski – Astro Dulniker je u više navrata najavio, pazite sad: u martu 2020. doći će do sloma ekonomije, turizma, industrije hrane i lanca snadbijevanja, te će nastati ogromna kriza. Prema njegovim ribječima iz decembra 2018. i septembra 2019, sve će se desiti iznenada, u potpuno neočekivanim okolnostima, a ujedno je posavjetovao ljude da se okrenu samoodrživosti.

13. decembar 2018. on je objavio “…Kao što sam već pisao, Uran u Biku će potpuno promijeniti odnos prema materijalnim vrijednostima, banke, monetarni sistem, velike korporacije, lanci restorana, hotela, investicioni fondovi, kongomerati koji proizvode hranu će se naći u gomili neočekivanih okolnosti i problema u funkcionisanju.

Samoodrživost i individualizam će biti ključne riječi sljedeću deceniju i sav nagomilan korporacijski kapital, uticaj i moć će imati problem u održanju To znači da će pojedinci sada imati veću šansu od korporacija koje se bave istom djelatnošću…”

Septembara prošle godine u svojoj letnjoj školi zvijezdočitanja u Perlezu polaznicima objasnio kada će u praksi početi to dejstvo Urana u Biku (slom berze, bankarskog sistema, hotelijerstva, megakorporacija, trenutak kad se sve svodi na pojedinca i samoodrživost).

Dijelić tog predavanja (iz septembra 2019.) je zabilježen kamerom, gdje je rekao: “U martu sljedeće godine će Saturn ući u znak Vodolije i konačno pokrenuti sve to što nosi Uran u Biku….”

PROČITAJTE  Pronađen je horoskop iz 1979. godine: Izvrijeđao sve znakove, a mnogi su se pronašli u njemu

– Iako nisam mogao pretpostaviti da će okidač za Uranove promene biti virus, korona Covid 19, suština ostaje ista. Imali smo 9. mart 2020. godine i berza na Volstritu je imala ogroman pad vrijednosti od čak 7%, najveći pad u posljednjih 12 godina. Takav pad da je sigurnosni sistem prekinuo rad berze na 15 minuta. Ljudi izbjegavaju velike tržne centre, snadbijevaju se provereno, lokalno, turizam i hotelijerstvo trpe neviđene gubitke – rekao je Milan.

Utjeha u votki: Rusi u izolaciji strahuju da će se vratiti starim demonima

Česi proveli masovno testiranje građana na koronu, evo što su otkrili