in

ŠTA JE POZADINA NJIHOVE NETRPELJIVOSTI Šta se dešava između Brene, Saše i Nede?

Njih dvije nikada nisu bile bliske prijateljice, samo kolegice korektne jedna prema drugoj

Njih dvije nikada nisu bile bliske prijateljice, samo kolegice korektne jedna prema drugoj

Srbijanski mediji neprstano pišu kako su dvije nekada bliske prijateljice Neda Ukraden i Lepa Brena zaratile. A onda ispisuju poznatu priču kada je Neda kazala da je Brena loš primjer u medijima i da juri viruse i mikrobe, da je Brena prvo ravnodušno prešla preko tih priča a onda kazala kako je ona poštovala sva pravila i da je ne interesuju takve prozivke.

Potom stavljaju neke riječi Breni u usta koje nije ni izgovorila. No, sve to nije bitno, bitan je detalj „bliske prijateljice“ što njih dvije, znamo, nikada nisu bile. One su samo bile kolegice, korektne jedna prema drugoj, mada je bilo izvjesne netrpeljivosti među njima u periodu kada se Saša Popović zabavljao sa Nedom.

Pomalo je degutantno izmišljati priče i još sve to stavljati po društvenim mrežama i medijima a ne poznavati suštinu. Ovog puta suština leži u podatku da je svako na svoj način preživljavao period izolacije. Neda je imala isključiv strah od virusa dok se Brena pridržavala pravila i uzgred obavljala neke nužne poslove. Moguće da ima i neka nit pjevačkog rivaliteta, no tu ne bismo zalazili.

Autor: M. D.

PUŽ, MAPA ILI LOBANJA? Prvo što vidite na ovoj slici otkriva ključnu karakteristiku vaše ličnosti

”Loša djeca dolaze od lošeg roditeljstva”: Ovo su znakovi loših roditelja! Jeste li vi jedan od njih?