in

Stefan Živojinović dobio poklon vrijedan 130 hiljada eura! Ovo je njegova reakcija

Lepa Brena kupila je sinu Stefanu Živojinoviću automobil od 130.000 eura

Lepa Brena kupila je sinu Stefanu Živojinoviću automobil od 130.000 eura! Pjevačica je nasljedniku za 28. rođendan, koji je proslavio juče, poklonila “Porsche Panameru”.

– Brena je Stefanu kupila automobil odmah nakon ukidanja vanrednog stanja. Planirala je da mu ključeve od auta pokloni juče, baš na njegov rođendan, ali nije izdržala! Prije nedjelju dana je parkirala auto u dvorištu vile na Bežanijskoj kosi i na ručak pozvala sina, koji živi u svom stanu na Voždovcu – priča izvor Informera i dodaje:

– Tog dana kod Brene se okupila cijela porodica – pored Bobe i Viktora sa djevojkom Sandrom, tu je bio i Filip sa suprugom Aleksandrom i sinom i svi su čekali Stefanov dolazak. Iako su očekivali da će skakati od sreće, on je bio hladan kao špricer!

Izvor blizak Živojinovićima objašnjava da se Stefan trudi da u javnosti ne bude predstavljen kao mamin i tatin sin i da zato ne voli da mu roditelji kupuju skupe stvari.

– Stefan nikad nije želio da zavisi od Brene i Bobe, čak je i stan kupio na kredit. Rekao im je da nije trebalo da mu poklone tako skupa kola jer neće da ga neko proziva da mu mama i tata kupuju sve! Braća Viktor i Filip su ga jedva ubijedila da prihvati poklon – priča izvor.

Kako otkriva izvor, Živojinovići imaju veliki vozni park.

– U dvorištu imaju šest automobila i svi članovi porodice mogu da voze koji god auto požele. Međutim, ovaj “porše” namijenjen je samo Stefanu. On je do sada najčešće vozio džip “Range Rover” star osam godina, a Brena je željela da ga obraduje novijim kolima. Stefan je predložio da i novi auto bude dio porodičnog voznog parka, ali Brena mu je objasnila da su to samo njegova kola i da sa njima može da radi šta god poželi – završava izvor.

PROČITAJTE  Bio je simpatični, bucmasti klinac: Nećete vjerovati kako danas izgleda

Autor: Krtice.net

SRBIJA OVO NE PAMTI Aleksandar je upucan u glavu, tijelo su zakopali, a nanjušili su ga psi: Brat iznio jezive detalje

BEZ OVOG PAPIRA NE MOŽETE PREĆI GRANICU Test i izolacija su ukinuti, ali ima novih pravila