in

Stigle je najgore glasine u zadnjih 30 godina, ali ona razmjenjuje poljupce s 15 godina mlađom suprugom

Ellen DeGeneres snimljena je dok je razmjenjivala nježnosti sa suprugom Portiom de Rossi u Santa Barbari.

Jedna od najpopularnijih televizijskih voditeljica današnjice i komičarka Ellen DeGeneres nedavno se suočila s valom kritika na račun svog hladnog, bezobzirnog i nepravednog ponašanja prema ljudima s kojima radi, što je u potpunoj suprotnosti od njezine tople i ljubazne osobnosti i toga kako se predstavlja u javnosti posljednjih 30 godina.


I dok američki mediji prenose kako je 62-godišnja Ellen zabrinuta za svoju karijeru i posao te da s velikim pozornošću prati optužbe koju pristižu na njezin račun, kamere su ju uhvatile u potpuno opuštenom izdanju, bez ijednog traga zabrinutosti na licu.

View this post on Instagram

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

Voditeljica je snimljena dok je u društvu svoje 47-godišnje supruge Portie de Rossi odlazila na večeru u jedan restoran u Santa Barbari, a snimljene su u trenutku razmjenjivanja nježnosti i poljubaca, što inače rijetko rade u javnosti.

Dosad su karantenu provodile u svojoj luksuznoj kući u Santa Barbari, odakle je Ellen nastavila s emitiranjem svog showa tijekom pandemije koronavirusa koja nije zaobišla ni SAD.

Njoj blizak izvor nedavno je za Us Weekly izjavio kako je Ellen na rubu zbog glasina koje kruže o njoj i prikazuju je kao zlu osobu, a da je Portia njezin najveći oslonac.

“Ellen je jako zahvalna što ima Portiu u svom životu i što je ona njezina srodna duša”, izjavio je izvor.

Ellen i Portia počele su vezu još 2004. godine, vjenčale su se četiri godine kasnije, nakon što je u Kaliforniji ukinuta zabrana sklapanja istospolnih brakova.

Autor: A. P.

Prijeti li i najstarijem zanimanju na svijetu izumiranje? “Nosi masku i izbjegavaj položaj licem u lice. Igraj se medicinske sestre i izmjeri mu temperaturu”

PREMIJERKA SRBIJE UPOZORILA GRAĐANE: Evo ko neće dobiti 100 eura iako se prijavio i punoljetan je!