in

Stoja došla po pljeskavicu, izazvala saobraćajnu nesreću, pa pobjegla sa lica mjesta

Pjevačica je izazvala omanji incident, nakon čega je odlučila da ode

Folk pjevačica Stojanka Novaković Stoja (47) izazvala je nedavno manji incident i svojim džipom udarila u drugi auto koji je bio parkiran, a zatim pobjegla sa mjesta nesreće.

Incident se dogodilo na parkingu kod jednog kioska brze hrane, gdje je Stoja stala kako bi sa drugaricom kupila pljeskavicu.

Nakon završene kupovine, folkerka i njena drugarica su se uputile ka automobilu, te sjele u džip kojim je upravljala pjevačica, a dok se kretala u rikverc, Stoja je udarila u drugi automobil.

Stoja je ubrzo izašla iz džipa, pogledala u svoj i drugi automobil, a potom je, kako se navodi u emisiji “Paparazzo lov”, sjela u svoj džip i pobjegla s lica mjesta.

Međutim, ubrzo nakon incidenta Stoja je očigledno dobila poziv koji je uredno ispoštovala i vratila se na mjestu nesreće, ali ovog puta u pratnji supruga Igora.

Na licu mjesta pjevačicu i njenog supruga je sačekala vlasnica udarenog automobila, kao i pripadnici saobraćajne policije, koji su napravili uviđaj i zapisnik.

Kako se dalje navodi, ispoštovana je cijela procedura, pa su pjevačicu podvrgli i alko-testu, a nakon što je popunila svu neophodnu papirologiju, vratila se kući.

Autor: Krtice.net

KISIĆ O NOVIM INFORMACIJAMA O KORONI U SRBIJI: Čekamo samo da objavimo ovaj broj!

Obratite pažnju na simptome: Djeca za koju se sumnja da imaju MIS-C hitno trebaju ljekarsku pomoć