in

‘Štreber’ Sheldon iznenadio je fanove promjenom svog imidža

Omiljeni lik iz humoristične američke serije ‘Teorija velikog praska’, znanstvenik u području teorijske fizike Sheldon Cooper, odnosno Jim Parsons (47) iznenadio je svoje pratitelje drastičnom promjenom imidža.

Glumac je u emisiji SiriusXM otkrio kako je tokom karantina promijenio frizuru, a brojni obožavatelji pohvalili su njegov novi izgled.

– Karantin uzrokuje promjene – našalio se Jim. Prije nekoliko dana na svom Instagram profilu objavio je videosnimku transformacije za ulogu u novoj mini seriji ‘Hollywood’ u kojoj je Jim utjelovio Henryja Wilsona. Riječ je o lovcu na talente iz zlatnog doba Hollywooda, a Wilson je bio na glasu kao iznimno neugodna osoba. Snimku je pogledalo više od dva miliona ljudi, a brojne kolege pisale su kako jedva čekaju pogledati seriju.

Parsons na društvenim mrežama često objavljuje romantične trenutke sa svojim dugogodišnjim suprugom Toddom Spiewakom. Iako su u ljubavi već 17 godina, Jim je tek prije osam godina priznao da je homoseksualac.

Par je prije nekoliko godina razmišljao i o djetetu. Prvo su htjeli usvojiti a kasnije su počeli razmatrati mogućnost surogat majke. Ipak, Jim i Todd su se predomislili.

– Nikad se nismo smatrali aktivistima. Naša veza je čin ljubavi, a ne hrabrosti. Ujutro pijemo kafu, odlazimo na posao, peremo odjeću, šećemo s psima. Vodimo običan, zaljubljeni život – rekao je Jim prije nekoliko godina.

Glumac koji je glumio detektiva Monka prebolio je korona virus

Pjevačica pokazala snimak sa ultrazvuka: Beba joj pokazuje srednji prst