in

Supruga slavnog nogometaša: Napravio je dijete mojoj prijateljici par dana nakon što sam izgubila bebu

Oglasila se bivša partnerica engleskog nogometaša Kylea Walkera Annie Kilner, koja je oca svoje trojice sinova ostavila nakon što je doznala da čeka dijete s njenom prijateljicom Lauryn Goodman.

Annie je o njihovoj vezi progovorila prvi put i otkrila da je zajedničko dijete izgubila samo nekoliko dana prije nego što je njena prijateljica ostala trudna s Kyleom.

“To što je napravio meni i našoj djeci ne mogu opisati riječima. U martu prošle godine prevario me s reality zvijezdom, doznala sam to mjesec dana kasnije i slomilo me. Tad me molio da ga primim natrag, a onda je to ponovio u junu. Ni tri mjeseca kasnije neko je bio trudan s njim. Naše najmlađe dijete imalo je jednu godinu”, ispričala je Annie u intervjuu za britanski The Sun.

Priznala je da ga još uvijek voli, ali mu ovo ne može oprostiti.

 

“Volim ga i uvijek ću ga voljeti, ali da mi ovo napravi nakon troje djece… Pokušala sam ga mrziti, ali kako da mrzim muškarca kojeg moja djeca toliko vole? Prije prevare bio je moja srodna duša, moj najbolji prijatelj. A sad mi je zabio nož u leđa”, govori Annie.

Nakon što mu je već oprostila prevaru sa zvijezdom realityja Ex On the Beach Laurom Brown, javila se njena prijateljica Lauryn Goodman i otkrila da je njena afera s Kyleom prošlog avgusta rezultirala trudnoćom.

“Bio je to sasvim običan dan. Neko mi je slao poruke na Instagramu da mu ne trebam vjerovati, no stalno dobivam takve poruke pa nisam na to obraćala pozornost. Odjednom me nazvao i rekao da mi nešto mora priznati. Rekao mi je da je s nekim imao seks na jednu noć. Kad sam doznala da je to Lauryn, počela sam vrištati na njega da prekidamo, a on je rekao da mi mora reći još nešto. Bilo je to poput noćne more. Prije nego što sam stigla razmisliti, rekao mi je: ‘Ona kaže da je trudna i da je dijete moje'”, ispričala je.

PROČITAJTE  Ja kada se posvađam sa ženom, ne dam joj da spava sa mnom: Veljko ovo poručio Bogdani!

Tad je, kaže, prekinula telefonski razgovor.

“On kaže da je užasnut, ali mislim da ne razumije posljedice. Ništa neće promijeniti činjenicu da ima bebu s drugom. Dugo sam mu opraštala, možda nisam trebala, ali željela sam sačuvati porodicu. Sebe sam stavljala na zadnje mjesto”, rekla je.

 

View this post on Instagram

 

I wanted to do this post because as you guys know from my stories i am suffering right now! ✨ You guys have sent me so much advice on DM but I’m struggling to read them all! There’s so many women that are in the same situation as me so please can you write down your advice in the comments below! Anything from what you did, to how long it took …. literally EVERYTHING. ✨ I suffered with a hard lump in my right boob the other day. Your advice got rid of the lump. I put a warm compress on it , pumped through it and massaged it! The lump then went… last night in the middle of the night a huge lump appeared at the top of the other breast. It was so sore and red on my skin. 👶🏽 I’ve tried all of what I’ve seen recommended: • Hot bath (against advice from my labour but I couldn’t bare to not get relief) • Massage boob • Dangle feeding • You guys said to massage with an electric toothbrush or another device • Hand express • Put the baby on the breast ✨ Now I’ve gone to buy a Savoy cabbage & put the leaves in the freezer for an hour then to pop the leaves on my breast and then after a little while pump through it?! 🥬✨ Please can you tell me what you guys did? Honestly I’m in so much pain and I don’t want to stop feeding. I’ve called the doctors worried it will turn nasty. I can’t lift my arm up! Dr still haven’t called me back. Called them twice! 😢✨ Can’t believe we go through labour and then we can go through this amount of pain all to feed our baby 👶🏽! 😢😩 ❤️❤️❤️🧡🧡🧡

A post shared by Lauryn Goodman (@lauryngoodman91) on

Lauryn je trudnoću nazvala čudom jer su joj liječnici govorili da nikad neće začeti prirodnim putem, a najavila je i tužbu protiv Annie kako bi spriječila njene komentare na društvenim mrežama.

PROČITAJTE  VIJESTI KOJE SU SE DUGO ČEKALE "Ovo je simbol pobjede Srbije nad pandemijom!"

“Ona radi sve što može da bi me mučila. Zna da će to dijete značiti trajnu vezu s Kyleom. Ja s tim moram živjeti svaki dan. Sve me to slomilo, mislim da nakon ovog više nikad neću biti ista osoba”, zaključila je.

Annie i Kyle u vezi su bili deset godina, a iako je on navodno moli da ga primi natrag, za vrijeme karantina je u svom stanu organizirao orgije s prostitutkama.

Autor: D. K.

Dvije mačke srele su se u prodavnici i započele razgovor: Video je presmiješan

Luksuzni život: Ovi psi nose dizajnersku odjeću, piju flaširanu vodu i večeraju steak