in

SUPRUGA ZAPRIJETILA KRISTIJANU ZBOG STANIJE Golubović odgovorio na čudesan način. Zaista, čudesan

Kristijan Golubović prvi je otkriveni učesnik “Zadruge 4”, Kristijan je otkrio u kakvim odnosima je sa suprugom Ivanom sa kojom ima i kćerkicu

Kristijan Golubović prvi je otkriveni učesnik “Zadruge 4”, Kristijan je otkrio u kakvim odnosima je sa suprugom Ivanom sa kojom ima i kćerkicu.

“Nikad bolja za ovih sedam godina koliko smo ona i ja zajedno, nikad bolji nije bio odnos. Ona je dosta bila povrijeđena zbog one Farme 6, što sam se ja prevrtao po krevetima. Oženjen status je oženjen, pred Bogom, jednom u crkvi za sva vremena, Ivana je najveća ljubav mog života, ona je jedna žena koju bih poželio svakom na ovom svijetu, majka, svaki dan je hvalim, svaki dan je obasipam emocijama. Ona je kao cvijet, ako jednog momenta stanete i ne pokazujete emociju, ona krene da pada i ja moram da dajem dovoljno emocija, jer to i zaslužuje” rekao je on, a onda otkrio kako se ponaša kao tata:

“Ja sam drveni konić, klovan, supermen, u zadnje vrijeme najviše sam Sunđer Bob. Prije neki dan sam joj pustio heliumske balone, ona ih je iz zgrade pecala, uvijek neka nova iznenađenja. Imam namjeru da je odvedem na sve destinacije na koje sam vodio mog sina prije polaska u školu, on je prošao preko sto zemalja, nije bio ni svjestan.”

Golubović je otkrio da mu je supruga zabranila druženje sa djevojkama kakvo je imao u “Fermi 6” sa Stanijom Dobrojević.

“Ona kaže: “Ako hoćeš da se družiš sa Stanijom u onom formatu kao u Farmi 6, zaboravi da imaš porodicu”. Iskreno i direktno. Ne mogu sebi da dozvolim razvlačenje po krevetu, ja nisam imao nikakvu emociju prema njoj, izgledalo je da je bilo i ovoga i onoga, a ja sam se samo zezao” rekao je on.

PROČITAJTE  ITALIJAN OSVOJIO SVIJET, A NIKO NE ZNA SA KAKVOM BOLEŠĆU SE BORI NJEGOVA DJEVOJKA! Damiana zanima samo ONA!

Kristijan je otkrio i da mu neće biti nikakav problem da boravi po zasluzi i u zadrugarskom zatvoru

“Ja sam čak razmišljao da predložim Velikom šefu da ja non-stop budem u zatovru i da odatle dolazim za crni sto, da napravi jednu ćeliju za mene. Da vide ljudi kako izgleda život u zatvoru, kako se 10 puta tuširam, kako držim svoju posteljinu, kako brišem, kako se hranim, kako razmišljam. To bi bio baš rijaliti u rijalitiju” rekao je Kristijan.

Autor: Krtice.net

Sutra je Spasovdan: Dobro obratite pažnju, ovu stvar vjernici nipošto ne smiju uraditi, kako im cijela godina ne bi bila loša

Iz Italije upravo stižu uznemirujuće informacije. Korona odlučila da uzvrati udarac