in

Suzana Mančić otkrila dugo skrivanu tajnu o Lečiću

Suzana Mančić (64) otkrila je da Branislav Lečić (65) nije htio navodno da bude sa njom. Voditeljka kaže da joj se glumac dopao, ali da on navodno nije bio zainteresovan za nju.

– On je u to vrijeme bio frajer, ma dopadao se svim ženama. Organizovana je večeru. Međutim, on nije reagovao na mene. Možda nisam bila njegov tip. Eto, toliko o pričama da sam se.s-simbol i neodoljiva… Nikada me potom nije zvao, sretala sam ga sa ženom – rekla je Suzana.

Ona dodaje da je veoma iznenađena optužbama koje su na račun Lečića iznijele Danijela Štajnfeld i Merima Isaković:

– Zbunjena sam! Lečić je svjestan sebe i svojih kvaliteta, uvijek je imao najljepše žene. Ma, on nema mrlju. Ne vjerujem da bi sil.vao. Nema on potrebu da nekog uzima na silu. Žao mi je što mora da se brani od tako jezivih optužbi, a nema ni svjedoka koji bi mogli da kažu šta se tačno desilo – priča Mančićeva.

– Merima se poziva na svjedoke koji su pokojni, poput Dragana Nikolića, za koga kaže da mu se povjerila pre 43 godine. Danijela izjavljuje: “Sil.vao me je moj veliki prijatelj”, a zatim nastavlja da radi sa njim u pozorištu. Tako svako može da upre prstom u bilo kog muškarca i da kaže: “Sil.vao me je!”, a onda da ode i ispriča tužnu priču za novine. Te žene ne poznajem, asve je moguće, ali fale dokazi, a bez dokaza, nema krivice – kaže Mančićeva i zaključuje:

– Ne želim da stajem ni na čiju stranu. Lečić je bio ljubazan, nije odavao utisak da bi mogao da bude bahat i nasilan. Neka sud donese presudu – rekla je voditeljica.

PROČITAJTE  BRANISLAV LEČIĆ ŽENIO SE DVA PUTA, PRIČALO SE DA GA JE PRVA ŽENA VARALA SA MLAĐIM STJUARDOM: Evo ko je ona, iznenadit ćete se!

Autor: Krtice.net

Nevjerovatno je kako Neda Ukraden u osmom desetljeću izgleda bez trunke šminke

POBJEGLA SE OD SKANDALA, OTAC JOJ JE UDARNA TEMA: Kćerka Branislava Lečića otišla van zemlje!