in

Svi detalji odnosa pobjednice ‘Zvezde Granda’ i njene mentorke: Šokantna veza Džejle Ramović i Marije Šerifović!

Sve su jače glasine da između Marije Šerifović i Džejle Ramović postoji tajna veza, koju njih dvije čuvaju daleko od očiju javnosti.

Pobjednica “Zvezda Granda” već mjesecima boravi u stanu svoje mentorke kad god je u Beogradu. Iako i jedna i druga medijima govore da ih veže iskreno prijateljstvo, pa zajedničke fotografije objavljuju na Instagramu, nesmotreno im se dogodi i to da na društvenim mrežama objave dokaze koji ih odaju da su i te kako prisne, piše portal “Kurir“.

Tako se u videu koji je članica žirija “Zvezda Granda” snimila u svom domu nakon humanitarnog koncerta na kojem joj je Džejla gostovala vide Ramovićkine čizme, koje je ona nekoliko dana ranije nosila na dodjeli diplome njenoj sestri u Mostaru. Kako saznajemo, ona je na koncert došla iz Goražda, ali su se vidjele i pijre toga, kada je Marija u Mostar poslala svog vozača da doveze Džejlu u Beograd.

Da Marija i Džejla ne vode računa o tome da bi neko mogao da posumnja kako među njima postoji nešto više od odnosa mentor-učenik, jeste i zajedničko zimovanje na Jahorini u decembru 2020. godine. Pažnju je privukao snimak iz hotelske sobe kada se Šerifovićka snimala za svoj stori, a u pozadini na krevetu stajale su složene dvije pidžame. Džejla je čak i objavila zajednički selfi iz apartmana, na kojem nosi tu pidžamu, ali ga je brzo obrisala. Njihovi fanovi bili su ažurni, pa su skinuli tu fotografiju, zbog čega je Marija morala brzo da reaguje. Ona je objavila Instagram priču u kojem je objasnila da je Džejla tjera na skijanje, pa je zato svratila kod nje u apartman, prenosi portal “Kurir“.

Njih dvije su i u avgustu 2019. godine bile zajedno u Marbelji, a interesantno je i to da je Marija, dok je još trajalo takmičenje, pred svima donijela tortu za Džejlu i čestitala joj rođendan. Uveliko se spekuliše i to da je Ramovićeva upisala ekonomski fakultet u Barseloni, a ne u Beogradu, da bi tamo mogle da se intenzivnije druže, bez straha da bi neko mogao da ih slika.

PROČITAJTE  “PADA MI NA PAMET SAMOUBISTVO I DA SE OTRUJEM” Marija Šerifović šokirala sve!

Marija i Džejla su i Novu godinu dočekale zajedno. One su bile kod njene majke Verice u Kragujevcu. Inače, njih dvije, i kada žele da prošetaju zajedno, vrlo su obazrive. To je uglavnom kasno uveče. I te kako vode računa o tome koliko se i kada pojavljuju po Beogradu, a nedavno su i viđene kako se šetaju po tržnom centru i pazare namirnice za kuću, donosi portal “Kurir“.

Haber.ba

Autor: A. P.

KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE Brutalna tuča djevojaka u Zadruzi

Posljednje riječi ubice Marjana S. lede krv u žilama