in

Tajna Cecine transformacije: Ko je uticao na to da izgleda nikad bolje i šta je tačno nosila na sebi

Folk zvijezda Ceca Ražnatović pojavila se u nedelju, 10. maja, na televiziji Pink u emisiji “Hit Tvit” i svojim izgledom jednostavno ostavila sve bez teksta

Folk zvijezda Ceca Ražnatović pojavila se u nedelju, 10. maja, na televiziji Pink u emisiji “Hit Tvit” i svojim izgledom jednostavno ostavila sve bez teksta!

Ni tri dana kasnije ne prestaje da se komentariše da izgleda nikad bolje, a na društvenim mrežama i dalje se polemiše o pjevačicinom izgledu te večeri.

Ovo je, inače, bilo prvo Cecino pojavljivanje u javnosti nakon dva mjeseca izolacije nastale uslijed pandemije korona vrusa, a karantin je na folk zvijezdu, kako se da primjetiti, uticao isključivo pozitivno – bilo je evidentno čim se pojavila na ekranu.

Ceca je zablistala u crnoj varijanti, a kako je otkrila, nosila je košulju marke Alexander Mcqueen, pantalone marke Valentino, a cipele Louboutin.

S obzirom na to da je donekle promijenila frizuru, a i da je primjetno mršavija, pitali smo Cecu ko je zaslužan za njen toliko dobar izgled.

Dobili smo odgovor – nutricionista Ana Petrović, na čijem je režimu ishrane folk zvijezda već tri mjeseca. Takođe, Ceca nam je otkrila i da trenutno ima 60 kilograma.

Cecin izgled u emisiji zbog kojeg su “izgorjele” društvene mreže:

Autor: Krtice.net

Povukao se zbog bolesti: Aljošu Vučkovića obožavali smo u “Boljem životu”, a evo kako sad izgleda

Severina privedena u policijsku stanicu, te dva sata zadržana na ispitivanju. Razlog je sraman