in

TANJA SAVIĆ SE SVIM SILAMA BORI DA VRATI DJECU: Cifra nije mala, ali pozajmiću pare!

Tanja Savić riješila je da preduzme drastične korake povodom problema koji ju je snašao.

Pjevačica je iznijela još detalja svoje borbe da sinovi što prije budu sa njom, s obzirom na to da ih je njen muž Dušan Jovančević odveo u Australiju bez njene dozvole.

“Da nije korone i cijele situacije koja mi se desila sa novcem, davno bih ja bila tamo (prim.aut. u Australiji). Uzdala sam se u njegovu dobru volju, ljudskost, zakon. Ne kažu džaba da je pravda spora, ali vidjećemo da li je dostižna. Pričam sa mojima i jedino rješenje koje vidimo trenutno je da odem u Australiju i borim se za djecu”, rekla je ona za “Svet” prenose mediji i dodala:
“Da će biti lako – neće sigurno, ali ja drugo rešenje nemam. Nažalost, mislim da u ovakvoj situaciji samo majke mogu da me razumiju. Vidjeću od koga da pozajmim pare, nije to mala cifra, pa ću da vraćam od nastupa. Nadam se da će ih biti.”

“Djeca su već pod njegovim uticajem, kad uspijem da ih dobijem, sve su uzdržaniji i hladniji. On može da radi sa njima šta hoće i da ih usmjerava kako hoće. Ne smijem da čekam, pa da bude kasno za sve”, zaključila je pjevačica.

Autor: A. P.

Otac silovao četrnaestogodišnju kćerku: Ljekari potvrdili najcrnje slutnje!

U Malmeu veliki protesti nakon što su ekstremisti zapalili Kur’an