in

Tetka ubijene Jelene Marjanović ruši optužnicu?! Na pomolu je izgleda strahovit preokret

Marjanović se sumnjiči za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine

Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo njegove supruge Jelene Marjanović na nasipu u Borči nastavilo se danas u Palati pravde. Marjanović je na suđenje stigao u pratnji svojih advokata, a po prvi put, posle 4 godine od ubistva, o svojoj sestričini i odnosu sa njenim suprugom Zoranom Marjanovićem svjedočila je pjevačicina tetka Ljubica Marković.

Ona je otkrila da je njena pokojna sestra Zorica Krsmanović, Jelenina majka, sumnjala da su u ubistvo umiješani Vladimir Marjanović, Zoranov otac i njegova kuma Vera Vukomanović.

– Pokojna sestra i ja smo na početku sumnjale da je riječ o mafiji, međutim, kako je vrijeme prolazilo, Zorica je sve više sumnjala na Veru i Vladu – rekla je Jelenina tetka Ljubica.

Markovićeva je navela i da joj se sestra Zorica posle ubistva povjerila.

– Rekla mi je da joj je Vera jednom rekla: “Čuvala sam Zorana i Miloša, čuvaću i Janu” – navela je Ljubica.

Tetka, ne mogu više da izdržim

Ona je ispričala i da se njena sestričina nije žalila na odnos sa Zoranom, ali da joj se nije sviđalo to što se Vladimir i Vera u sve miješaju.

– Pričala mi je: “Tetka, nemam para da kupim pelene, ne mogu više da izdržim, mnogo mi je teško i zbog mame”. Žalila se na to kako se Vera i Vlada pitaju za sve u kući i u sve se miješaju – rekla je Ljubica i dodala da bi, kada bi se vidjela sa Jelenom, provodila sa njom samo po pola sata.

– Stalno je bila zauzeta, Zoran ju je stalno zvao, kao i Vladimir – ispričala je tetka. Ljubica je prvo govorila o tome kako je njena sestra Zorica bila u bolnici neposredno prije ubistva, te da ju je Jelena zamolila da dođe kod njih.

PROČITAJTE  Procedura za ulazak i izlazak iz Hrvatske: Bez čega da ne krećete na ljetovanje

– Zorica je izašla iz bolnice nedelju dana prije no što je Jelena ubijena. Nije htjela da izađe dok Jeca ne dođe po nju, čekala je. Ne znam da li je imala neki strah – navela je dodajući da je Zorica iz bolnice izašla nedelju dana prije no što je pjevačica ubijena.

Ljubica se, kako navodi, poslednji put čula sa Jelenom u četvrtak, dva dana prije ubistva na nasipu, a vidjela sa njom nedelju dana prije zločina.

“Ovde je neko nekog vukao”

U Beograd je došla iz Kruševca tog dana kada je pjevačica nestala.

– U 15 do 5 sam krenula iz kuće, iz Kruševca, oko 20 sati sam bila u Borči. Zvala sam sestru koja mi je rekla: “Evo mene na nasipu”, pa sam i ja otišla tamo. Kad smo došle do kanala, rekla je: “Ovde je neko nekog vukao”. Sutradan u 8 ujutru smo opet bili na nasipu, tamo su bili Uroš, Zoranov brat Miloš i neki njegovi drugari. Zvale smo Zorana, pitale ga gdje je. Rekao je da kod kuće. Rekla sam mu: “Dođi, ja sam na nasipu”. Posle je došlo neko vozilo, inspektor je rekao Zoranu da uđe i da pođe u policiju – prisjetila se Ljubica tog kobnog dana.

Ona je ispričala i kako je zvučao posljednji razgovor Jelene i njene majke Zorice.

– Sestra mi je rekla da su se ona i Jelena čule dok je trčala. Tada joj je ona rekla: “Mama, ja trčim, čujemo se posle kada odem kući da dam Zoranu i Jani da jedu” – rekla je Ljubica.

Mala Jana: Mama je nestala u travi

Jelenina tetka ispričala je i da je posle ubistva svoje sestričine prvi put bila u kući Marjanovića. Tamo je zatekla Veru i Zoranovog oca Vladimira.

PROČITAJTE  Morski pas u Dubrovniku izazvao paniku, stigla je i policija, pogledajte dramatični trenutak!

– Kada sam došla, pitala sam gdje je Jana i rekli su mi da spava. Ušla sam unutra i skuvala kafu, a Vlada i Vera su se nešto dogovarali. U međuvremenu, Jana se probudila. Vlada je rekao da stižu norinari, a dijete mi kaže: “Mama je nestala u travi”. Kada sam vidjela novinare, rekla sam da idem kući, javila sam se samo Jani, a utom je došla Teodora, Jelenina sestra i uzela dijete – prisjetila se Ljubica.

Podsjetimo, suđenje Zoranu Marjanoviću počelo je u novembru prošle godine. On od samog početka negira da je ubio svoju ženu, pjevačicu narodne muzike.

Njegov otac Vladimir iskoristio je pravo da ne svjedoči. Svi ostali svjedoci su do sada saslušani pred sudom – Zoranovi i Jelenini članovi porodice, Jelenine prijateljice, ljudi sa nasipa, policajac…

Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mjesta zločina bila i njihova maloletna kćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

Autor: Krtice.net

Dekorišite stan nevjerovatnim prugama

10 najseksi filmova svih vremena