in

Tijana Dapčević ode u “minus”: Nikad mršavija nije bila, fanovi su zabrinuti!

Sada je toliko oslabila da su neki fanovi čak i zabrinuti.

Popularna pjevačica Tijana Dapčević ne krije da je i dalje posvećena mršavljenju, a sad je figuru dovela bukvalno do manekenskih proporcija. Budući da je visoka 183 cm, sa novom kilažom bi zaista i mogla bude manekenka.

Koliko je tačno smršala više se i ne zna, jer su poslednje informacije na početku proljeća bile da je oslabila 45 kilograma. Da podsetimo, njen višak kilograma nastao je najviše u trudnoći, a sa dijetom je počela još 2015. godine. Tada se odlučila za liposukcijsku dijetu, a danas je pobornik zdrave ishrane i redovnog treniranja.

Sada je, međutim, toliko oslabila da su neki fanovi čak i zabrinuti. “Lele, Tijana, ti ode u minus!”, glasio je jedan od komentara.

Moguće je, naravno, da je na novim fotografijama pomalo i ugao snimanja takav da pevačici ruke i ramena izgledaju izrazito mršavo. Međutim, ona i sama kaže da u njenoj ishrani uopšte nema ni brašna ni šećera ni mleka. Zato se neki pitaju – da li Tijana uspeva da obezbedi sebi dovoljno kalorija?

Lekari uvek napominju i da dijeta ne sme da ode u poremećaj ishrane i da je uravnotežen jelovnik važan za zdravlje organizma. Tijana ima vrlo lagan doručak i samo u njemu ima malo šećera i to u voću, a za ručak i večeru jede “mršave” proteine – ćuretinu ili ribu. Za vitamine su zaslužni povrće i salate.

Autor: K. B.

Melisa mrtvu majku ukopala u dvorištu: Komšinica vidjela sve, a onda se desio šokantan obrt

Aca Lukas dobio bakšiš 5.000 € na nastupu: Šuške letjele na sve strane, a evo kako je folker reagovao!