in

TRUMP ŠOKIRAO NACIJU Je li ovo uvod u opšti haos?

Aktuelni američki predsjednik Donald Trump već se obratio javnosti i poručio kako vjeruje u veliku pobjedu na izborima, iako još nisu stigli svi glasovi dopisnim putem.

On se na početku obraćanja zahvalio milionima Amerikanaca koji su izašli na izbore i glasali za njega, ali i svojoj porodici i prijateljima koji su ga podržavali u cijelom procesu izborne kampanje.

“Ko je spreman za veliku proslavu? Pobjeđujemo sve. Spremni smo izaći i slaviti nešto dobro i uspješno”, rekao je Trump.

On je otkrio da je pobijedio u Texasu, Georgiji, Sjevernoj Karolini, Pennsylvaniji, Michiganu, Floridi, Ohiu i brojnim drugim zemljama.

“Nikad nas nisu stigli, ne mogu nas stići. Bili smo spremni da pobijedimo na ovim izborima i mi ih i pobjeđujemo”, rekao je Trump.

Aktuelni lider SAD-a požalio se kako demokrate i njegov protukandidat Joe Biden pokušavaju ukrasti izbore, što im on neće dopustiti.

“Ovo je prevara američke javnosti, ovo je sramota za našu zemlju. Znali su od samog početka da ne mogu pobijediti. Znao sam da će to činiti. Idemo na Vrhovni sud kako bismo ih spriječili da pronađu nove glasačke listiće u 4 sata ujutro. Pobijedit ćemo u ovome i što se mene tiče, već jesmo”, rekao je Trump.

Podsjetimo da je on već ranije putem Twittera upozorio da se “ne može glasati nakon što se birališta zatvore”, što se navodno dešavalo u pojedinim zemljama.

Autor: Krtice.net

Aca Lukas iznenadio sve objavom: “Danas mi je težak dan…”

Tanja čitala poruke u emisiji: Ukrao joj 150.000 eura i tokom video poziva rekao djeci “mama vam ima dečka”!