in

Turčin ‘poludio’ za Karleušom: Zbog nje ga ostavila zaručnica

Kontroverzna folk pjevačica Jelena Karleuša (41) poznata je po brojnim skandalima, no niko ne bi očekivao kako će upravo zbog nje turski glumac Akin Akinözü (29) imati problema sa svojom zaručnicom Sandrom, koja ga je ‘uhvatila’ kako konstantno gleda Karleušine fotografije i snimke s nastupa.

Srbijanski mediji prenose kako je Sandra shvatila da je Akin ‘poludio’ za pjevačicom. U bijesu mu je rekla kako više ne želi čuti za njega niti ga vidjeti.

– Akin i Sanda trebali su se vjenčati u junu, ali izgleda kako neće biti ništa od toga – rekao je izvor blizak paru i dodao:

– Ma on se ne ‘skida’ s Jeleninog Instagrama. Sandri je odmah bilo jasno kako je on ‘izgubio’ glavu za srbijanskom pjevačicom. On zna kako je Jelena jako popularna širom Europe.

Sandra se jako naživcirala kada je shvatila kako je njezin muž ‘lud’ za pjevačicom. Čak je skupila svoje stvari i otišla iz njihova stana.

Inače, Akin Jelenu zna i uživo jer je često bila u Turskoj kad je njezin suprug igrao za tamošnji Bešiktaš.

– Čak im je i pjevala kada su pobjeđivali. Tako da nju znaju svi poznati u Istanbulu, jer su te njene nastupe prenosile sve televizije. Akin je i tada primijetio kakva je ona ‘ribetina’. A sad kad je čuo da će možda Duško zaigrati za neki turski klub, totalno se ‘pomamio’. Zato je i otišao na Jelenin profil, da se malo podsjeti koliko je lijepa i zgodna, a prije svega posebna – dodao je izvor.

PROČITAJTE  Šta se dođavala desilo sa Mensurom? Ne liči više ne sebe, glava mu kao u omanjeg bivola

Autor: D. K.

Gole hakovane fotke, preljubi i laži: Evo što sve stoji iza zvjezdanih svađa o kojima će se još dugo pričati

Srušio sve rekorde s ‘Gangnam Style’ i nestao: Psy radi u firmi