in

TUŽNE VIJESTI JUTROS POTRESLE REGION: Preminuo DAMIR IZ ŽIVOTA NA VAGI!

Nažalost, ove godine nas je napustilo još lica iz popularnog showa.

U 49. godini života od posljedica plućne bolesti te pretrpljenog moždanog udara preminuo je kandidat prve sezone “Života na vagi” Damir Leskovec, piše RTL.

Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac, a radio je kao zaštitar i vozač da bi uzdržavao sebe i kćer Valentinu. Pri ulasku u show 2017. godine Damir je imao zdravstvenih problema.

Tada je imao 173.9 kilograma, a izgubio je nešto više od 18 kilograma.

Sprijateljio se s mnogim kandidatima tijekom showa, uključujući i Gabrijelu Crnjac koja je potvrdila ovu vijest zajedničkim prijateljima.

RTL je izrazio žaljenje obitelji i prijateljima pokojnog Damira: „Duboko smo potreseni viješću o Damirovu preranom odlasku. Izražavamo duboku sućut obitelji i prijateljima. Neka mu je laka zemlja”, napisali su.

Nažalost, ove godine nas je napustilo još lica iz popularnog showa. Među njima je tako bila i 30-godišnja Vanja Žikić iz Varaždina koja je nakon petodnevne borbe s bakterijskom upalom pluća izgubila bitku za život. Na kraju je dobila sepsu, a otegotna okolnost bila je njena težina. Podsjetimo, Vanja je u show ušla sa 140 kilograma, a kako je kazala, roditelji joj nikad nisu bili podrška u skidanju viška kilograma te joj je nedostajalo da je netko pogura naprijed.

Autor: K. B.

Snimljen bizaran trenutak između Melanije i Trampa nakon debate

Batko u kritičnom stanju, bio u bolnici SVE DO JUTROS! Evo gdje je sada