in

Tvrdio je da je korona izmišljotina. Život mu se pretvorio u pakao

Jedna od takvih osoba bio je Amerikanac Brian Hitchens koji je od proglašenja pandemije koronavirusa konstantno osporavao njegovu ozbiljnost u svojim postovima na Facebooku

Jedna od takvih osoba bio je Amerikanac Brian Hitchens koji je od proglašenja pandemije koronavirusa konstantno osporavao njegovu ozbiljnost u svojim postovima na Facebooku.

“Ponosan sam na našu vladu za sve ono što radi tokom ove epidemije, ali ne bojim se ovog virusa jer znam da je moj Bog veći nego što će ovaj virus ikada biti. Isus je kralj kraljeva i gospodar gospodnji”, napisao je Hitchens 2. aprila.

Sredinom istog mjeseca Hitchens je počeo dokumentovati svoje i zdravlje svoje supruge.

“Kod kuće sam već sedam dana, bolesni smo i ja i supruga. Nemam energije i samo želim spavati”, napisao je on 18. marta.

Dan kasnije, Brian i njegova supruga Erin primljeni su u medicinski centar Palm Beach Gardens.

U opširnom postu 12. maja Hitchens je priznao da je promijenio mišljenje o koronavirusu, rekavši da je bio jedan od onih koji je tvrdio da je koronavirus lažna kriza koja nije tako ozbiljna.

“Odmah su nam dijagnosticirali koronavirus i smješteni smo na intenzivnu njegu. Počeo sam se osjećati bolje u roku od nekoliko dana, ali stanje moje supruge se pogoršalo do te mjere da su je stavili na respirator”, napisao je Hitchens.

On je dodao da nije imao prevelike glavobolje i bolove, ali da se osjećao slabim i isrcpljenim. U postu 12. maja je rekao da je u bolnici već tri sedmice, te da i dalje ima koronavirus, kao i upalu pluća.

“Od danas je moja supruga još uvijek pod sedativima i na respiratoru bez znakova poboljšanja. Nekoliko puta su je pokušali skinuti sa respiratora, ali čim su to uradili, nivo kisika joj je padao i morali su je vraćati na njega”, ističe Hitchens.

PROČITAJTE  Oglasio se Arkanov sin i otkrio morbidne detalje o Miki Aleksiću

Hitchens je rekao da je njegova žena u proteklih osam godina bila prilično bolesna nekoliko puta, ali da se uvijek izborila sa tim. Ovaj put, Hitchens ističe da je ‘prihvatio mogućnost da bi mogla umrijeti’.

Njegovo mišljenje o koronavirusu je sada potpuno drugačije nego ranije.

“Ova stvar nije jedna od onih koju treba olako shvatati i molim vas slušajte vlasti i savjete eskperta. Gledajući nazad trebao sam nositi masku na početku, ali nisam i zato plaćam cijenu sada.

Razmislite o ovome što sam rekao i ako izlazite napolje koristite mozak i nemojte biti naivni kako sam ja bio. Tako vam se neće dogoditi ono što se desilo meni i mojoj supruzi”, poručio je on.

Autor: Krtice.net

10 najluđih kozmetičkih tretmana koje koriste poznate ličnosti

10 trikova koji će vam pomoći da dijete naviknete na tutu