in

U “Južnom vetru” furaju opasne mašine, a u stvarnom životu… Evo šta voze zvijezde hit serije

Serija “Južni Vetar” je za veoma kratak period osvojila srca publike, a neki od glavnih aktera serije dočekali su svojih pet minuta i veliku popularnost

Serija “Južni Vetar” je za veoma kratak period osvojila srca publike, a neki od glavnih aktera serije dočekali su svojih pet minuta i veliku popularnost.

Iako glumic važe za one koji ne vole pretjerano da se eksponiraju javnosti i ističu ono što imaju, mnoge interesuju detalji iz njihovih privatnih života.

Kako se po običaju za sam termin glumac vezuje i sjaja i glamur, odnosno život na visokoj nozi i skupocjeni automobili, mnogi se pitaju i koje automobile voze neki od trenutno najpopularnijih glumaca na našim prostorima.

Miodrag Radonjić mnogima od vas ostao je upečatljiv kao Baća koji voli brz život, provod i skupe i brze automobile. No, van kamera Miodrag je sušta suprotnost ulozi koju je tumačio u “Južnom vetru”.

Riječ je o skromnom i pristojnom mladiću koji se ne bahati, pa takav auto i vozi. Miodrag se odlučio za džip marke “Suzuki” izrazito crvene boje. Njegov auto iz serije je Vitara, a cijena ovog automobila varira u zavisnosti od određenih sitnica i kreće se između 13.000 i 22.000 eura.

Kako izgleda njegov automobil pogledajte u nastavku teksta:

Autor: Krtice.net

Velike gužve na granici, na ulaz u Hrvatsku se čeka satima

Srpkinje, Bosanke i Hrvatice usne farbaju u plavo: Razlog je fenomenalan